ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SITE
Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

«Γαυγίζουν» οι Τούρκοι – Υπουργός ζήτησε την προσαρμογή της Ελλάδας στην Συνθήκη της Λωζάννης

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Tρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015, 09:00
Κατηγορία: Ανθέλληνες
Είναι αξιοσημείωτο πάντως πως συμπεριφέρεται αυτός ο λαός κατά  περιόδους, προφανώς υπάρχουν συγκεκριμένες συγκυρίες κάτω από τις οποίες οι Τούρκοι, δείχνουν το πραγματικό πρόσωπο τους.

Έτσι και στην περίπτωση αυτή, Τούρκος υπουργός άφησε τις αβρότητες που κυριαρχούσαν όλο το προηγούμενο διάστημα, και απειλεί ξεκάθαρα την χώρα μας.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι TRT, ο υπουργός Επιστήμης, Βιομηχανίας και Τεχνολογίας Φικρι Ισικ ,στο πλαίσιο της ομιλίας του στο συνέδριο του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης, δήλωσε ότι απαιτεί την «προσαρμογή της Ελλάδας στην Συνθήκη της Λωζάνης».

Ο Ισικ υπογραμμίζοντας ότι, στην Τουρκία «εποπτεύονται» τα δικαιώματα όλων των κοινωνικών τάξεων είπε..

«Αυτό που προσμένουμε από την νέα Ελληνική κυβέρνηση είναι η καθολική προσαρμογή στην Συνθήκη της Λωζάνης. Αναμένουμε από την νέα κυβέρνηση να παραμείνει πιστή στις υπογραφές που έχει βάλει στην Λωζάνη. Εγώ, με τα μάτια μου είδα την πραγματικότητα κατά την διάρκεια της επίσκεψης μου στην Δυτική Θράκη. Θεωρώ εκτός λογικής την συμπεριφορά του Ελληνικού κράτους για τον επίσημο διορισμό μουφτή μη αναγνωρίζοντας τον εκλεγμένο μουφτή της τουρκικής μειονότητας στην Δυτική Θράκη».

Σύμφωνα με ανάλυση στο pentapostagma.gr, άρχισαν τα όργανα από την Άγκυρα η οποία μέσω κυβερνητικών αξιωματούχων , « γαυγίζει» στην Αθήνα , χρησιμοποιώντας μιας προσφιλή της τακτική, από την οποία βέβαια δεν πρόκειται να αποκομίσει τίποτα.

Το πιο σοβαρό για μας είναι ότι οι Τούρκοι , μιλούν για «Συνθήκη της Λοζάνης», όταν οι ίδιοι την αμφισβητούν στην πράξη , ειδικά στο  Αιγαίο Πέλαγος. Τις συμβάσεις και τις συμφωνίες τις χρησιμοποιούν , μόνο όταν έχουν έννομο συμφέρον σε διαφορετική περίπτωση, επικαλούνται το συμφέρον της χώρας τους.

Πάντως αυτό που προκαλεί θυμηδία είναι ότι η τουρκική κυβέρνηση, απαιτεί μάλιστα από την ελληνική κυβέρνηση πράγματα για την δυτική Θράκη , τα οποία ούτε κατά διάνοια πρόκειται να πράξει η ίδια στο Πατριαρχείο  στην Κωνσταντινούπολη.

Η οποιαδήποτε ελληνική κυβέρνηση οφείλει και πρέπει να τηρεί μόνο τυπικές σχέσεις με χώρες σαν την Τουρκία. Δεν υπάρχει περίπτωση να συνομιλούμε με μία χώρα η οποία ισχυρίζεται ότι έκανε «ειρηνευτική αποστολή» στην Κύπρο το 1974, και μας απειλεί διαρκώς με cassius belli για τα 12 μίλια. Έλεος...
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστευέτε ότι με την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ θα πάνε καλύτερα τα πράγματα για την χώρα μας;;;:
Σαν Σήμερα (17 Φεβρουαρίου)
  • 1795: Ο νεομάρτυρας Θεόδωρος από την Κωνσταντινούπολη απαγχονίζεται από τους Τούρκους στην Μυτιλήνη.
  • 1826: Τρία Μεσολογγίτικα πλοία τρέπουν σε φυγή 32 τουρκικά.
  • 1907: Δολοφονείται από τους Βουλγάρους ο Μακεδονομάχος Βαρθολομαίος Προσαλέντης.
  • 1908: Δολοφονείται από τους Βουλγάρους στον Νικήτα Χαλκιδικής ο Μακεδονομάχος Ευάγγελος Λύκας.
  • 1914: Αρχίζει η αποχώρηση του Ελληνικού Στρατού από τη Βόρειο Ήπειρο.
  • 1919: Το 7ο ΣΠ καταλαμβάνει την πόλη Νικολάιεφ της Μεσημβρινής Ρωσίας.
  • 1957: Μάχη στο Πελένδριο της Κύπρου, όπου έπεσε ο αγωνιστής της ΕΟΚΑ Δημήτριος Χριστοδούλου.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved