Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

Αισχρή προπαγάνδα από το ανθελληνικό υπουργείο "πολιτισμού" με αναγνώσματα που προωθούν την ομοφυλοφιλία!!! (Βίντεο)

27 Απρ, 16:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Μετά τον Φάμπρ και τις γελοίες ανωμαλίες του - που ευτυχώς δεν θα δούμε στην Ελλάδα-  ήρθε η ώρα το υπουργείο «πολιτισμού» να καταφέρει ένα μεγαλύτερο και ουσιαστικότερο πλήγμα στα ήθη των Ελλήνων.

Ας το πάρουμε, όμως, από την αρχή. Η Ταινιοθήκη της Ελλάδος είναι ίδρυμα που ως σκοπό έχει την «παραγωγή και διάδοση του ελληνικού και παγκόσμιου κινηματογράφου». Το συγκεκριμένο ίδρυμα χρηματοδοτείται κατά 25% από Εθνικούς και 75% από Κοινοτικούς Πόρους, ουσιαστικά από χρήματα που πληρώνουν οι Ελληνες πολίτες.



Αυτό το ίδρυμα, λοιπόν, που πληρώνεται από τους Έλληνες έδωσε την άδεια να πωλείται ελεύθερα στο κοινό ενα παραμύθι το οποίο έχει ως σκοπό να αφανίσει τον θεσμό της οικογένειας. Συγκεκριμένα ο λόγος για το εικονογραφημένο βιβλίο με παραμύθια το οποίο τιτλοφορείται: «Η Αλίκη κοιτάζει τον καθρέφτη» και απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολική ηλικίας.



Πρόκειται για ένα παραμύθι που μιλάει για μια μικρούλα που βρίσκει την αγάπη την χαρά και την ασφάλεια, βρίσκει δηλαδή την οικογένειά της σε ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων που την αγαπούν «άνευ όρων».



Ένα δεύτερο βιβλίο που προωθεί το συγκεκριμένο ίδρυμα με τα λεφτά των Ελλήνων είναι του γνωστού και μη εξαιρετέου Αυγούστου Κουρτώ, το οποίο περιγράφει την ιστορία μιας μικρούλας που μεγαλώνει σε μια οικογενειακή «κολεκτίβα» και ήρθε στον κόσμο ως το παιδί δύο λεσβιών και δύο gay ανδρών.




  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

 
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

  • -334
    Ο Μέγας Αλέξανδρος συντρίβει τους Πέρσες στον Γρανικό ποταμό.
  • 1806
    Κορυφώνεται ο διωγμός των κλεφτών από τους Τούρκους στην Πελοπόννησο.
  • 1825
    Ο Ελληνικός Στόλος νικά σε ναυμαχία έξω από τον κόλπο της Σούδας τα πλοία καλύψεως του τουρκικού στόλου.

Φίλοι - Συνεργάτες