Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; Τουρκικά εμβατήρια σε προεκλογική ομιλία από το κόμμα των Γκρίζων Λύκων στην Θράκη!!! (Βίντεο)

ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; Τουρκικά εμβατήρια σε προεκλογική ομιλία από το κόμμα των Γκρίζων Λύκων στην Θράκη!!! (Βίντεο)

Μπάτε "γκρίζοι λύκοι" αλέστε στη Θράκη: Υποδέχτηκαν τον πρόεδρο του τουρκοκόμματος DEB με τούρκικο στρατιωτικό εμβατήριο!

Απίστευτο κι όμως συμβαίνει σε Ελληνικό έδαφος στη Θράκη μας. Ο πρόεδρος του τουρκοκόμματος DEB που “κατεβαίνει” στις ελληνικές ευρωεκλογές με τις ευλογίες της ΜΙΤ και των “Γκρίζων Λύκων” εμφανίστηκε στη Οργάνη της Ροδόπης υπό τους ήχους τουρκικού στρατιωτικού εμβατηρίου!

To βίντεο του tourkikanea δείχνει τις αφίσες του τουρκοκόμματος DEB όπως ήταν ανηρτημένες στην πλατεία της Οργάνης κατά την ομιλία που έκανε εκεί ο πρόεδρος του ο Moυσταφά Αλή Τσαβούς.

Το σημαντικότερο όμως στοιχείο του βίντεο είναι το οθωμανικό εμβατήριο που ακούγεται, το οποίο υμνεί την δόξα των τουρκικών στρατευμάτων...

Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved