Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων
Τελευταία Νέα

"Αλωνίζουν" και τα τουρκικά ΜΜΕ στην κυπριακή ΑΟΖ (ΒΙΝΤΕΟ)

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014, 19:00
Κατηγορία: Ανθέλληνες
Στο επίκεντρο των τουρκικών ΜΜΕ βρίσκονται οι έρευνες της Κυπριακής Δημοκρατίας για εντοπισμό φυσικού αερίου στην Αποκλειστική Οικονομική της Ζώνη.

Με τον πλέον προκλητικό τρόπο, δημοσιογράφοι τουρκικών τηλεοπτικών μέσων  επισκέπτονται τις φρεγάτες που αλωνίζουν παράνομα την κυπριακή ΑΟΖ, εξηγώντας στους τηλεθεατές τις διαδικασίες που ακολουθούνται και τις οδηγίες που δίνονται για συντονισμό των επιχειρήσεών τους.

Υπενθυμίζεται, ότι δημοσιογράφος του τουρκικού τηλεοπτικού σταθμού NTV είχε παρουσιάσει σχετικό ρεπορτάζ ενώ βρισκόταν στην τουρκική φρεγάτα Gelibolu.

Παρόμοιο ρεπορτάζ έγινε και στο TRT στα πλαίσια του οποίου δημοσιογράφος ανέβηκε και πάλι στην τουρκική φρεγάτα παρουσιάζοντας πλάνα από την κυπριακή ΑΟΖ και τις γεωτρήσεις.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης, χαρακτήρισε τις τουρκικές προκλήσεις και την κάλυψή τους από τα ΜΜΕ ως μία "γνωστή τακτική" της Άγκυρας, τονίζοντας ωστόσο ότι οι εξορύξεις συνεχίζονται κανονικά.

Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι τα αποτελέσματα της γεώτρησης της ENI/KOGAS θα ανακοινωθούν στις επόμενες εβδομάδες κάτι που ανέφερε σήμερα ο ίδιος ο Υπουργός Ενέργεγειας Γιώργος Λακκοτρύπης κατά την παρουσίαση στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, του προϋπολογισμού του Υπουργείου του.

Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Σαν Σήμερα (24 Νοεμβρίου)
  • 1912: Ελληνικό απόσπασμα από το 2 Τάγματα Πεζικού και μία Πυροβολαρχία αποβιβάζεται και απελευθερώνει τους Αγίους Σαράντα.
  • 1940: Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει την Μοσχόπολη της Βορείου Ηπείρου.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved