ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SITE
Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΠΕΙΛΗ: Έτοιμοι για δημοψήφισμα για «ανεξάρτητη Θράκη» οι πράκτορες της Τουρκίας

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Δευτέρα 18 Μαϊου 2015, 17:00
Κατηγορία: Ανθέλληνες
Ολοκληρώθηκε τελικά το τουρκοσυνέδριο FUEN στην Κομοτηνή, με την συμμετοχή βουλευτών του Σύριζα και πολιτευτών από ΠΑΣΟΚ – ΝΔ να φημολογείται και οι φήμες να μην διαψεύδονται.

Στο συνέδριο, όπως είχε προαναγγελθεί άλλωστε, έγιναν προκλήσεις εναντίον της χώρας και προσπάθεια εκ μέρους πρακτόρων του τουρκικού προξενείου να μιλήσουν εκ μέρους της μουσουλμανικής μειονότητας, παρουσιάζοντάς την ως «τουρκική».

Μεταξύ άλλων ομιλία έκανε και ο ψευδομουφτής, Αχμέτ Μεμέ, ο οποίος έφτασε μέχρι του σημείου να ζητήσει δημοψήφισμα (!), απειλώντας ευθέως για «ανεξάρτητη Θράκη».

Προφανώς ο ψευδομουφτής παίρνει θάρρος από το γεγονός ότι πλέον κυβερνάνε ομογάλακτοί τους, που χρόνια τώρα προπαγάνδιζαν ότι «το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του» και άλλα τέτοια αντεθνικά.

Ξεκινώντας με την παραδοχή ότι είναι τούρκος, προσπάθησε να παραποιήσει την Ιστορία, φτάνοντας μέχρι να επικαλεστεί την συνθήκη της Λωζάννης. Ιδού τι είπε: «Εμείς ως Τούρκοι της Δυτικής Θράκης εμπιστευόμασταν μόνο την μητέρα πατρίδα μας Τουρκία, ενώ παίρνοντας θάρρος από την συνθήκη ειρήνης της Λοζάννης, λέγαμε πως η Τουρκία μας στηρίζει».

Αγνοεί, προφανώς, ή θέλει να κάνει ότι αγνοεί ότι το περιεχόμενο της εν λόγω συνθήκης δεν έκανε λόγο για τούρκους, αλλά για μουσουλμάνους και επιπλέον η ρήτρα περί ίσων μειονοτικών πληθυσμών παραβιάστηκε από την Τουρκία ήδη από τα ***Σεπτεμβριανά του 1955.

Στην συνέχεια της ομιλίας του επικαλέστηκε το μόνιμο επιχείρημα των τούρκων ότι τους ανήκει η μουσουλμανική μειονότητα, λέγοντας: «Ωστόσο η Ελλάδα προσπαθεί να μας εξοντώσει διασπώντας μας σε τρία στοιχεία. Αυτό είναι κάτι βέβαια που έληξε με αποτυχία.

Προσπάθησε να μας αποτελειώσει χωρίζοντας μας σε Τούρκους, Πομάκους και Ρομά».

Αυτή ήταν και η διαφωνία που είχε οδηγήσει στην ***αποβολή της μουσουλμάνας Ρομά από το ευρωψηφοδέλτιο του Σύριζα, αφού αποδεικνυόταν ότι αυτό που λέει ο ψευδομουφτής είναι ψευδές. Τότε, μάλιστα, είχε υπάρξει και δημόσια τοποθέτηση εκ μέρους του Σύριζα ότι «η μειονότητα είναι ένα ενιαίο τουρκικό πράγμα», γεγονός που αναδεικνύει τις σχέσεις της Κουμουνδούρου με πράκτορες της Άγκυρας.

Για το τέλος ο ψευδομουφτής κράταγε το καλύτερο, αφού απείλησε ευθέως με δημοψήφισμα σε περίπτωση που δεν αναγνωριστεί η μουσουλμανική μειονότητα ως «τουρκική», προκειμένου να μπορέσει να εγείρει αξιώσεις η Τουρκία. Συγκεκριμένα είπε:

«Αλλά επαναλαμβάνω πως αυτό είναι κάτι που έληξε με αποτυχία. Διότι όλοι οι άνθρωποι μας με αυτές τις υπο-ταυτότητες μιλάνε τουρκικά και λένε πως “είμαστε Τούρκοι”.

Μπορεί να μιλάνε τσιγγάνικα, αλβανικά, πομάκικα και αγγλικά, αλλά το σημαντικό είναι το τι δηλώνουν.

Και εάν η δήλωση μας δεν έχει αξία τότε να, στην Δυτική Θράκη υπάρχουν 150 χιλιάδες Τούρκοι, εγώ προτείνω να γίνει ένα δημοψήφισμα. Τότε να δούνε όλοι οι άνθρωποι και τα κράτη το τι και ποιοι είναι οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης!»

Ένα φυσιολογικό κράτος θα είχε ήδη απαντήσει στις απειλές του ψευδομουφτή, εφαρμόζοντας το προσήκων άρθρο του Ποινικού Κώδικα, τόσο γι’ αυτόν όσο και για τους βουλευτές που υποστηρίζουν τέτοιου είδους ενέργειες.

Όμως το ψευτορωμαίικο έχει πάψει προ πολλού να είναι εθνικά κυρίαρχο κράτος και έτσι φτάνει μέχρι του σημείου να ανέχεται απειλές από φυσικά πρόσωπα και από κράτη.

Σε ένα φυσιολογικό κράτος δεν θα μπορούσαν να υπάρχουν σύλλογοι και ενώσεις που θα αμφισβητούν την εδαφική του ακεραιότητα, όμως εδώ είναι το ψευτορωμαίικο, το παρακμάζων ελλαδικό κράτος των μαρξιστών διεθνιστών και των φιλελεύθερων οικουμενιστών, που μισούν οτιδήποτε το εθνικό.

Μην περιμένετε καμία σοβαρή και εθνική απάντηση από τον κονφερασιέ του ΝΑΤΟ.

***Σεπτεμβριανά του 1955.

***αποβολή της μουσουλμάνας Ρομά από το ευρωψηφοδέλτιο του Σύριζα

Πηγή: http://national-pride.org/2015/05/17/%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CF%87%CF%84%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B9%CE%BB%CE%B7-%CE%AD%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%88%CE%AE%CF%86%CE%B9%CF%83/

Σημείωση
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα βγάλει το καλοκαίρι;;;:
Σαν Σήμερα (22 Μαϊου)
  • 337: Ο Μέγας Κωνσταντίνος πεθαίνει στην Νικομήδεια της Μικράς Ασίας.
  • 853: Ελληνικός Στόλος επιτίθεται κατά της Δαμιέτης κοντά στο Δέλτα του Νείλου και αναγκάζει τους Άραβες να εγκαταλείψουν την πόλη.
  • 1794: Ο νεομάρτυρας Μήτρος Πελοποννήσιος αποκεφαλίζεται από τους Τούρκους στην Τρίπολη.
  • 1802: Ο νεομάρτυρας Ζαχαρίας αποκεφαλίζεται από τους Τούρκους.
  • 1807: Περιφανής νίκη ελληνικών και ρωσικών πλοίων κατά του τουρκικού στόλου πλησίον της Νήσου Τενέδου.
  • 1818: Οι Τούρκοι αποκεφαλίζουν τον νεομάρτυρα Παύλο στην Τρίπολη.
  • 1823: Δύναμη 1.200 ανδρών αποβιβάζεται στο Δραπανιά Χανίων και αναζωπυρώνουν την Επανάσταση στην Κρήτη.
  • 1825: Δολοφονείται στο Ναύπλιο η ηρωίδα της Επαναστάσεως Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα.
  • 1941: Αποτυγχάνει η βρετανική αντεπίθεση για την ανακατάληψη του αεροδρομίου Μάλεμε.
  • 1955: Ο αγωνιστής της ΕΟΚΑ Χαρίλαος Ξενοφώντος τοποθετεί ωρολογιακή βόμβα κατά του Άγγλου κυβερνήτη της Κύπρου.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved