Σύντομα Διαθέσιμο!
ΒΙΝΤΕΟ: Φυγόστρατοι πολιτικοί κυβερνάνε την Ελλάδα..!!!

ΒΙΝΤΕΟ: Φυγόστρατοι πολιτικοί κυβερνάνε την Ελλάδα..!!!

Ως συνειδητοποιημένοι Έλληνες πολίτες είναι καλό να γνωρίζουμε σε όλα τα επίπεδα την «ποιότητα» και τα προσόντα των εξαιρετικών και γενναίων αυτών «αντρών», αυτών των αυστηρών Λιονταριών που μας κυβερνούν και αποφασίζουν ανελέητα για την μοίρα μας. Για να μπορέσουμε να το κάνουμε αυτό, ανάμεσα σε όλα τα «γενικά» προσόντα, όπως: ψεύτες, κλέφτες, λαμόγια, αριβίστες, ξεπουλημένοι, κηφήνες, απατεώνες, επίορκοι, αναξιοπρεπείς, αφιλότιμοι, λωποδύτες, θρασύδειλοι, ασύδοτοι, ξευτιλισμένοι, καρπαζοεισπράχτορες, ανισόρροποι, σαδιστές, και λοιπά άλλα αόριστα αξιοθαύμαστα προσόντα, υπάρχει, και ένα ειδικό και με αποδείξεις ξεχωριστό χαρακτηριστικό.Αυτό του φυγόστρατου, το οποίο συγγενεύει απόλυτα με το λουφαδόρος αλλά και με το λαμόγιο, καθώς η «παραλλαγή» πάνω απ΄ όλα! Νόμιμοι φυγόστρατοι λοιπόν οι περισσότερο από τους «εξέχοντας» πολιτικούς μας! Με λίγα χιλιάρικα «υπηρέτησαν» κατά φαντασίαν την πατρίδα, και καθάρισαν μετά από λίγες ημέρες, άντε το πολύ λίγους μήνες... Τα όσα ακολουθούν είναι ιδιαίτερα τιμητικά για την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτικών ηγετών μας, αφού διαπιστώνεται ότι ήταν κοινή τακτική με λίγες χιλιάδες δραχμές να εξαγοράζουν είτε ολόκληρη είτε τμήμα της θητείας τους.

Είναι βέβαια γελοίο να περιμένουμε από δειλούς, λουφαδόρους, και φυγόστρατους να μας εξασφαλίσουν την ασφάλεια της χώρας μας, αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Συμβαδίζει βέβαια απόλυτα με την ίδια λογική, του να περιμένουμε από ανθρώπους, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων δεν έχει κολλήσει ποτέ ένσημο στην ζωή της, να ενδιαφερθούν για το δράμα των εργαζομένων, ή ακόμα χειρότερα, να φτιάξουν την ελληνική οικονομία...! Ας δούμε όμως την λίστα με τους γενναίους μας!

Κάρολος Παπούλιας - Πρόεδρος της Δημοκρατίας Ανακριτής αιχμαλώτων!
Παρουσιάστηκε το 1952 στο Κέντρο Εκπαίδευσης Κορίνθου. Ήταν και ανυπότακτος. Τοποθετήθηκε στη Σχολή Πληροφοριών και εκπαιδεύτηκε ως ανακριτής αιχμαλώτων. Το 1953 απολύθηκε έχοντας τακτοποιήσει και τη ποινή της διετούς πρόσθετης υπηρεσίας που του είχε επιβληθεί! Προφανώς δεν παρουσιάστηκε εγκαίρως λόγω της υπερβολικής κούρασης από την σθεναρή του αντίσταση κατά των Γερμανών κατακτητών το 1941 σε ηλικία 13 ετών!

Γεώργιος Παπανδρέου - Πρώην πρωθυπουργός Γραφέας αρμάτων!
Παρουσιάστηκε το 1978 στη Καλαμάτα. Εξαγόρασε 16 μήνες θητείας προς 19.000 δρχ. και απολύθηκε τον Αύγουστο του 1979,έχοντας περάσει και από τη Λήμνο!

Αντώνης Σαμαράς - Πρωθυπουργός Ναύτης
Παρουσιάστηκε τον Ιούλιο του 1976 στο ΠΝ, και τον Οκτώβριο, μετά από μια εξαντλητική θητεία 2,5 μηνών, απολύθηκε, πληρώνοντας 21.000 δρχ. με τις οποίες εξαγόρασε τους 21 μήνες! Ένα υπόλοιπο τρίμηνο της θητείας του το έκανε το 1977.

Κώστας Καραμανλής - Πρώην πρωθυπουργός Ναύτης
Το 1977 παρουσιάστηκε και πήρε απολυτήριο το 1979. Ειδικότητα, προσέξτε το αυτό, διαχειριστής! Στο ΠΝ έμαθε ότι έχει πλατυποδία.

Ευάγγελος Βενιζέλος - Υπουργός Εξωτερικών και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Γιωτάς λόγω περιττών κιλών… κοινώς παχυσαρκία! Το 1986 παρουσιάστηκε στη Κόρινθο. Οι γιατροί τον έβγαλαν Ι3 λόγω «παχυσαρκίας». Εξαγόρασε εννέα μήνες θητείας προς 27.000 δρχ.

Άκης Τσοχατζόπουλος - Πρώην ΥΕΘΑ Απαλλαγή!
Το 1968 κηρύχτηκε ανυπότακτος, και το 1972 έχασε την ελληνική ιθαγένεια. Το 1975 με 29.000 δρχ. εξαγόρασε 29 μήνες θητείας. Επανήλθε στις Ένοπλες Δυνάμεις όμως για να τις …διοικήσει. Ως υπουργός! Ομολογουμένως αυτά, μόνον στην Ελλάδα συμβαίνουν!

Θεόδωρος Πάγκαλος - Αντιπρόεδρος κυβερνήσεως Φαροφύλακας!
Το 1959 παρουσιάστηκε στο ΠΝ και απολύθηκε το 1961. Σε αυτό το διάστημα με την ειδικότητα του διαχειριστή, φύλαγε ένα φάρο στον Πειραιά! Δυστυχώς, αν και ψάξανε, δεν υπήρχε κανένας φάρος δίπλα στο σπίτι του…!

Μιχάλης Χρυσοχοϊδης - Υπουργός Αντιαρματιστής
Το 1978 παρουσιάστηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Κορίνθου. Πήγε Λήμνο στο 285 ΤΕ, έχοντας «φάει» ήδη 20 μέρες φυλακή. Δυο χρόνια μετά πέρασε και μία εκπαίδευση στο χειρισμό αντιαρματικών 75-76 χιλιοστών.

Νικήτας Κακλαμάνης - Πρώην Δήμαρχος Αθηναίων Νοσοκόμος
Πήρε πτυχίο βοηθού νοσοκόμου κατά τη διάρκεια της θητείας του ο Ν. Κακλαμάνης που παρουσιάστηκε στο Π.Ν το 1972.

Γεώργιος Καρατζαφέρης - Πρόεδρος ΛάΟΣ Σμηνίτης
Υπηρέτησε στην Πολεμική Αεροπορία, στο λεκανοπέδιο Αττικής φυσικά, και ένα μέρος της θητείας του βρισκόταν στο γραφείο δημοσίων σχέσεων της Αεροπορίας στην… οδό Πανεπιστημίου!

Αλέξης Τσίπρας - Πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ Ναύτης
Την άνοιξη του 2003 είχε επιλεγεί να υπηρετήσει στο Στρατό Ξηράς, όμως με «βύσμα» στην τότε Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, κατάφερε να κάνει μετάταξη στο Πολεμικό Ναυτικό, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Παλάσκα στο Σκαραμαγκά! Από εκεί, τοποθετήθηκε στη διοίκηση του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, στην «ακριτική» Λεωφόρο Μεσογείων, στο Πεντάγωνο. Συνολικά υπηρέτησε 15 μήνες και απολύθηκε στις 28 Ιουλίου 2004.

Πάνος Καμμένος - Πρόεδρος των ΑΝΕΛ Επαγγελματίας Αδειούχος
Κατά τη διάρκεια της μακράς στρατιωτικής του θητείας, αφού κατάφερε να λάβει τις 30 μέρες κανονικής άδειας που δικαιούνταν, εξασφάλισε ακόμη 15 ημέρες αναρρωτικών αδειών, 12 μέρες ειδικών αδειών και 18 ημέρες αδειών μικρής διάρκειας…!

Εδώ δεν πρέπει να ξεχάσουμε βέβαια και το λαμπρό παράδειγμα του κ. Λουκά Παπαδήμου Πρώην Πρωθυπουργού, ο οποίος μετά την πολυετή παραμονή του στο εξωτερικό, δεν υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία! Στο βιογραφικό του δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά για στρατιωτική θητεία. Το συμπέρασμα που μπορεί να βγάλει αβίαστα ο αναγνώστης είναι το ότι… αν έχεις την ατυχία να έχεις υπηρετήσει κανονικά στο στρατό, δεν υπάρχει καμία απολύτως ελπίδα να διακριθείς στα ύπατα πολιτικά αξιώματα, τα οποία ανήκουν αποκλειστικά και μόνον στους άρτια εκπαιδευμένους γενναίους άρρενες όπως οι άνωθεν…!!! Κατά τα άλλα περαστικά μας!
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved