Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ - Η Γερμανία επιθυμεί να μοιραστούμε το Αιγαίο με τους δουλέμπορους Ισλαμιστές της Άγκυρας!

27 Νοέ, 20:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Θα πιέσουν μέχρι να περάσει το δικό τους

Με το “στανιό” μας “καθίζει” η Γερμανία με τους δουλεμπόρους ισλαμιστές της Άγκυρας για να μοιραστεί το Αιγαίο και μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει η τριμερής συνάντηση Α.Μέρκελ ,Α.Τσίπρα, και Ρ.Τ. Ερντογάν.

Όπως έγινε γνωστό η συνάντηση θα γίνει μετά την σύνοδο Ε.Ε. – Τουρκίας που έχει προγραμματιστεί για μεθαύριο Κυριακή, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει και στο περιθώριο της διάσκεψης για το Κλίμα που ξεκινά τις εργασίες της τη Δευτέρα στο Παρίσι.

«Ο κ. Τσίπρας, η καγκελάριος και ο Τούρκος πρωθυπουργός ήταν σύμφωνοι ότι μία τέτοια συνάντηση θα μπορούσε να είναι χρήσιμη και ότι θέλουν να την επιδιώξουν», δήλωσε ο Γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Ζάιμπερτ. Διευκρίνισε ωστόσο ότι ακόμη δεν έχει οριστεί ημερομηνία.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το αν μια τέτοια συνάντηση θα είχε νόημα να πραγματοποιηθεί πριν από την Σύνοδο ΕΕ -Τουρκίας, ο κ. Ζάιμπερτ τόνισε: «Επειδή βρισκόμαστε σε μία ευρω-τουρκική διαδικασία εργασίας για την επικύρωση ενός κοινού προγράμματος δράσης ΕΕ-Τουρκίας, είναι σίγουρα σκόπιμο να διεξαχθεί αυτή η συνάντηση στις Βρυξέλλες τώρα, πρώτα στο επίπεδο των 28 κρατών-μελών και της Τουρκίας. Υπάρχει όμως η βασική συμφωνία ότι μία τέτοια τριμερής συνάντηση μπορεί να είναι χρήσιμη και θα ενημερώσουμε μόλις πλησιάσουμε περισσότερο σε αυτή».

Δηλαδή βγάζουν εκτός ΕΕ την Ελλάδα και την βάζουν σε απευθείας συνομιλίες με την Τουρκία για τον έλεγχο του Αιγαίου και τις αρμοδιότητες έρευνας και διάσωσης.

Οπότε είναι σαφές ότι η Γερμανία παίζει το “χαρτί” της χρηματοδότησης για να μας “καθίσει” μαζί με την Τουρκία σε μια συζήτηση που μόνο θα χάσουμε.


  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

 
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

  • 1818
    Μύηση του Θεοδώρου Κολοκοτρώνη στη Φιλική Εταιρεία από τον Φιλικό οπλαρχηγό Χρήστο Αναγνωσταρά.
  • 1821
    Ο Ηλίας Μαυρομιχάλης, μετά την ανακήρυξή του ως Αρχηγού των όπλων της Αττικής, φθάνει με δύναμη Μανιατών στην Αθήνα. Από τους πληρεξουσίους της Πελοποννήσου εκλέγεται πρόεδρος της τοπικής γερουσίας ο επίσκοπος Βρεσθένης Δημήτριος.
  • 1823
    Ο Οδυσσέας Ανδρούτσος πολιορκεί τη Χαλκίδα.
  • 1834
    Άφιξη του Βασιλέως Όθωνος στην Αθήνα, νέα πρωτεύουσα του Ελληνικού Κράτους.
  • 1913
    Στο Φρούριο Φιρκά των Χανίων υψώνεται η Γαλανόλευκη από τον Βασιλέα Κωνσταντίνο και τον Πρωθυπουργό Ελευθέριο Βενιζέλο.

Φίλοι - Συνεργάτες