Είναι απίστευτο! Ντοκουμέντο: Ο ΟΗΕ απέσυρε αναφορά για την ελληνικότητα της αρχαίας Μακεδονίας μετά από σφοδρές πιέσεις των γυφτοσκοπιανών!

Αναρτήθηκε Από: Gpapado
Σχόλια
A- A+
ΜΥΡΩΔΙΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝΕ ΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ...!!!

Την αναφορά για την Ελληνικότητα της αρχαίας Μακεδονίας απέσυρε ο ΟΗΕ στην Ιστοσελίδα του μετά από πιέσεις των Σκοπιανών.

Την 27η Σεπτεμβρίου αναρτήθηκαν στην επίσημη Ιστοσελίδα του ΟΗΕ τα κύρια μέρη από την ομιλία του σκοπιανού πρωθυπουργού Ν. Γκρούεφσκι στα Ηνωμένα Έθνη.

Το άρθρο περιλάμβανε στο τέλος και την εξής αναφορά για την αρχαία Μακεδονία.

“Η Ελλάδα χρησιμοποιεί το όνομα Μακεδονία για την δεύτερη σε μέγεθος περιοχή της, η οποία την αρχαία περίοδο ήταν πατρίδα για εθνικά Έλληνες, από τους οποίους το πιο διάσημο μέλος ήταν ο Μέγας Αλέξανδρος.”

Η συγκεκριμένη αναφορά εξαγρίωσε τους Σκοπιανούς, οι οποίοι αμέσως διαμαρτυρήθηκαν στον ΟΗΕ. Εκμεταλλευόμενοι την παντελή απουσία του Ελληνικού ΥΠΕΞ, κατάφεραν μετά από πιέσεις, η συγκεκριμένη παράγραφος για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας να διαγραφεί.

einai_apisteuto_ntokoumento_o_ohe_apesure_anafora_gia_tin_ellinikotita_tis_arxaias_makedonias_meta_apo_sfodres_pieseis_ton_guftoskopianon-1.jpg

einai_apisteuto_ntokoumento_o_ohe_apesure_anafora_gia_tin_ellinikotita_tis_arxaias_makedonias_meta_apo_sfodres_pieseis_ton_guftoskopianon-2.jpg

Για μια ακόμα φορά εύλογα ερωτήματα προκύπτουν για το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών και για τους χειρισμούς του.

Δείτε το κείμενο στην Ιστοσελίδα του ΟΗΕ πριν και μετά.

UN PRIN Σκάνδαλο: O OHE απέσυρε αναφορά για την Ελληνικότητα της αρχ. Μακεδονίας επειδή... προσβλήθηκαν οι Σκοπιανοί   UN META Σκάνδαλο: O OHE απέσυρε αναφορά για την Ελληνικότητα της αρχ. Μακεδονίας επειδή... προσβλήθηκαν οι Σκοπιανοί!
Ποιός πιστεύεται ότι θα είναι ο επόμενος δήμαρχος της Αθήνας;;;
Ηλίας Κασιδιάρης
Γιώργος Καμίνης
Άρης Σπηλιοτόπουλος
Νικήτας Κακλαμάνης
Φίλοι - Συνεργάτες
  • 1821: Έλληνες επαναστάτες εξαναγκάζουν σε παράδοση τους Τούρκους του χωριού Μαλανδρίνο Λιδορικίου.
  • 1822: Τουρκικός στόλος φθάνει βόρεια της Χίου ενώ όλα τα ναυτικά νησιά συνεγείρονται για κοινή αντιμετώπιση του εχθρού.
  • 1919: Η Ελληνική ΙΙ Μεραρχία αναλαμβάνει την άμυνα του Δνείστερου ποταμού στον τομέα Σαγμίανι-Ολενέστι.
  • 1827: Εκλογή του Ιωάννη Καποδίστρια ως Κυβερνήτου της Ελλάδος από την Γ΄ Εθνική Συνέλευση της Τροιζήνας.
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας!

Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]
© 2013 eleysis-ellinwn.gr all rights reserved - Web Hosting by Netplanet