Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
Έκτακτο! Στη Θράκη τουρκικά στρατιωτικά εμβατήρια και αφίσες που υπόσχονται την προσάρτηση στην τουρκία σε εκδήλωση του νεκραταστημένου DEB του Σαδίκ!!! (Βίντεο)

Έκτακτο! Στη Θράκη τουρκικά στρατιωτικά εμβατήρια και αφίσες που υπόσχονται την προσάρτηση στην τουρκία σε εκδήλωση του νεκραταστημένου DEB του Σαδίκ!!! (Βίντεο)

ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΣΕΙΣ - ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ - ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ

Είμαστε μια αναπνοή πριν ανάψει το φιτίλι στην ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ

To βίντεο αυτό δείχνει τις αφίσες του κόμματος του Α.Σαδίκ , που απαιτεί υψηλή υποστήριξη από τους Έλληνες μουσουλμάνους πομάκους και υπόσχεται απόσχιση της Ελληνικής Θράκης μας από τον εθνικό κορμό και ένταξή της στην Τουρκική επικράτεια !!!

Οι αφίσες αναρτημένες πριν την ομιλία που έκανε ο πρόεδρος πρώην καφετζής Moυσταφά Αλή Τσαβούς.Το σημαντικότερο όμως είναι το εμβατήριο που ακούγεται μέσα στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ το οποίο είναι οθωμανικό εμβατήριο και υμνεί την δόξα των τουρκικών στρατευμάτων και που κανένας εισαγγελέας και κανένας Αστυνομικός διευθυντής ή υπεύθυνος κλιμακίου της ΚΡΑΤΙΚΗΣ, δεν τόλμησε να βάλει τέλος σε αυτήν την πρωτοφανή πρόκληση !!!

Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved