ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SITE
Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Εμετικό άρθρο σε σελιδα του Πρώτου Θέματος υπέρ Τούρκου απατεωνα – αρχικλέφτη! «Ελληνικό» γιαούρτι που θέλετε...

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Δευτέρα 25 Μαϊου 2015, 18:00
Κατηγορία: Ανθέλληνες
Θυγατρικη ιστοσελίδα του Πρώτου Θέματος παραθέτει ένα εμετικό αλλά και εξαιρετικά ύποπτο αρθρο, στο οποίο αποκαθιστά τον Τούρκο αρχικλέφτη του Ελληνικού γιαουρτιού στην Αμερική. Προφανώς για να χρησιμοποιηθεί στα δικαστήρια που εχει ο τουρκος απατεωνας στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Δηλαδή, η φυλλάδα αποτελεί την φωνή κάθε απατεωνα φασίστα και καθάρματος που ενδέχεται να έχει συμφέροντα κατά της Ελλάδας. Αλλά ο Σαμαράς πρόλαβε να αποκαταστήσει τον ιδιοκτήτη, λίγο πριν γκρεμιστεί.

Η κυβερνηση ως ποτέ θα ανέχεται το κατάμαυρο μέτωπο της προπαγάνδας;



Πηγή: http://olympia.gr/2015/05/24/%CE%B5%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF-%CF%83%CE%B5-%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%B4%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B8%CE%AD%CE%BC/

Σημείωση
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα βγάλει το καλοκαίρι;;;:
Σαν Σήμερα (30 Μαϊου)
  • 1821: Επτανήσιοι εθελοντές επαναστάτες καταλαμβάνουν το όρος Πούσι του χωριού Λάλα Ηλείας.
  • 1826: Πεθαίνει ο Επίσκοπος Παλαιών Πατρών Γερμανός.
  • 1919: Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει την Πέργαμο.
  • 1941: Αποσπάται από τον Ιερό Βράχο της Ακροπόλεως η γερμανική σημαία από τους Έλληνες φοιτητές Απόστολο Σάντα και Μανώλη Γλέζο.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved