Ενισχύεται η αστυνόμευση στα σύνορα με την Αλβανία»

Αναρτήθηκε Από: Gpapado
Σχόλια
A- A+
Την ενίσχυση της αστυνόμευσης και του ελέγχου της μεγάλης συνοριογραμμής με την Αλβανία προανήγγειλε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας ο οποίος πραγματοποίησε επίσκεψη στη Δυτική Μακεδονία και επιθεώρησε την περιοχή της ελληνοαλβανικής μεθορίου στην Καστοριά.

Κατά την επίσκεψη του απηύθυνε και χαιρετισμό στην ημερίδα για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο που πραγματοποιήθηκε στα Γρεβενά.

Ο υπουργός πήγε στη συνέχεια στο Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης στον Γράμμο, όπου επισκέφθηκε τους εκθεσιακούς του χώρους και επίσκεψη του στην Δυτική Μακεδονία, ολοκληρώθηκε με την πραγματοποίηση σύσκεψης στην έδρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς, όπου συναντήθηκε με τους αστυνομικούς που συνέλαβαν τους τρεις επικίνδυνους αλβανούς δραπέτες και τους συνεχάρη.

Αναφερόμενος στα προβλήματα που διαπίστωσε εξήγγειλε άμεσες και συγκεκριμένες ενισχύσεις με την αποστολή οχημάτων και θερμικών καμερών. Επίσης τόνισε ότι ήδη έχει ανατεθεί μελέτη για την εγκατάσταση ενός ολοκληρωμένου συστήματος καμερών διαχείρισης των συνόρων όπως ακριβώς έχει γίνει και στον Έβρο.

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος
Ελλήνων Δίκτυο
Φίλοι - Συνεργάτες
  • 1823: Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μονρόε προτείνει στο Αμερικανικό Κογκρέσσο την αποστολή αμερικανού πρεσβευτή στην Ελλάδα.
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας!

Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]
© 2013 eleysis-ellinwn.gr all rights reserved - Web Hosting by Netplanet