Για εκεί έχετε λεφτά προδότες ε;;; Βενιζέλος: "Θα δώσουμε 2,5 εκατ. ευρώ για το Εθνικό Θέατρο της Αλβανίας"!

Αναρτήθηκε Από: Gpapado
Σχόλια
A- A+
Σε υλοποίηση προγενέστερων δεσμεύσεων - Ο υπουργός Εξωτερικών ανακοίνωσε, μεταξύ άλλων, την επέκταση της ενεργειακής συνεργασίας των δύο χωρών

Την υλοποίηση της δέσμευσης της ελληνικής κυβέρνησης να συνεισφέρει με το ποσό των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ στην κατασκευή του εθνικού θεάτρου της Αλβανίας ανακοίνωσε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά τη συνάντηση που είχε με τον αντιπρόεδρο της αλβανικής κυβέρνησης, Νίκο Πελέσι.

Παράλληλα ο έλληνας υπουργός αναφέρθηκε και στο θέμα της επέκτασης της ενεργειακής συνεργασίας των δύο χωρών που ξεκινά με την κατασκευή του αγωγού ΤΑΡ τονίζοντας ότι «είναι καθοριστική είναι πάντα η παραγωγή και η μεταφορά ηλεκτρικής ενέργειας και οι διασυνδέσεις των συστημάτων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας. Αυτό αφορά και γενικότερα την περιοχή της Μεσογείου».

Αναφερόμενος, τέλος, στην προοπτική ένταξης της Αλβανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι τα Τίρανα θα πρέπει να είναι έτοιμα να αποδεχθούν το ευρωπαϊκό κεκτημένο και τους κανόνες του ευρωπαϊκού, νομικού και πολιτικού πολιτισμού.
Ελλήνων Δίκτυο
Που πιστεύετε;
Στον Χριστιανισμό
Στην πατρώα θρησκεία
Και στα 2
Φίλοι - Συνεργάτες
  • 1822: Νίκη κοντά στην Κόρινθο των Ελλήνων επαναστατών.
  • 1826: Σφαγές Ελλήνων από Τούρκους στην Αθήνα.
  • 1828: Ο Κιουταχής σουβλίζει 2 Έλληνες αιχμαλώτους στον βράχο του Αρείου Πάγου.
  • 1906: Ο οπλαρχηγός Παύλος Κύρου φονεύεται στο Όστιμα (Τρίγωνο) της περιοχής Κορεστίων σε μάχη με τουρκικές δυνάμεις. Ο οπλαρχηγός Δημ. Νταλίπης φονεύεται στο χωριό Ανταρτικό της περιοχής Κορεστίων σε μάχη με τουρκικές δυνάμεις.
  • 1943: Το Στρατηγείο της Μέσης Ανατολής διατάσσει τους Ιερολοχίτες και τους Βρετανούς κομμάντος να εκκενώσουν τη Σάμο.
  • 1958: Μάχη στο Δίκημο της Κύπρου όπου πέφτει ηρωικώς μαχόμενος κατά των Βρετανών ο Μάτσης, τομεάρχης Κυρήνειας της ΕΟΚΑ.
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας!

Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]
© 2013 eleysis-ellinwn.gr all rights reserved - Web Hosting by Netplanet