Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014, 18:00
Κατηγορία: Ανθέλληνες
Σε μια χώρα στην όποια έχει καταργηθεί κάθε έννοια εθνικής κυριαρχίας και προάσπισης των συμφερόντων της με τις πρακτικές παραχώρησης εκμετάλλευσης του μεγαλύτερου Αεροδρομίου της χώρας όπως είναι το ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ σε γερμανικά συμφέροντα τέτοιου είδους φαινόμενα και πρακτικές θα παρακολουθούμε έκπληκτοι.

Εισερχόμενος κάποιος εντός του εν λόγω αεροδρομίου παρατηρεί έκπληκτος το διαφημιστικό έντυπο το οποίο είναι κολλημένο στην είσοδο και ενημερώνει τους χιλιάδες επισκέπτες για την <> της Τουρκίας και τις προσφορές σε βασικά προϊόντα ένδυσης και υπόδησης.

Την ώρα που η χώρα αναζητά μανιωδώς την προσέλκυση τουριστών στην οποία εναποθέτει τις ελπίδες οικονομικές ανάκαμψης οι κύριοι της hochtief ενημερώνουν τους χιλιάδες επισκέπτες να επισκεφτούν την γείτονα χώρα.

Ως πότε αυτός ο λαός θα ανέχεται τέτοιου είδους πολιτικές και πρακτικές που λειτουργούν εις βάρος των συμφερόντων του. Ως πότε αυτή η κυβέρνηση θα λειτουργεί με ανικανότητα και αδιαφορία σε όλα τα επίπεδα κεντρικής πολιτικές, αναρωτιόμαστε μονάχα ένα αρμόδιο όργανο αυτού του κράτους δεν εντόπισε και δεν είδε την εν λόγω διαφημιστική προβολή;



ΛΕΛΙΑΤΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι ο τάφος στην Αμφίπολη ανήκει στον Μέγα Αλέξανδρο;;;:
Σαν Σήμερα (8 Δεκεμβρίου)
  • 1868: Μεγάλη καταστροφή του Σώματος Μανιατών υπό τον Δημ. Πετροπουλάκη στις Βρύσες Χανίων από τον τουρκικό στρατό
  • 1940: Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει το Αργυρόκαστρο.
  • 1943: Γερμανοί κατακτητές εισέρχονται στην Μονή του Μεγάλου Σπηλαίου και φονεύουν 13 υπερήλικες μοναχούς, 3 υπηρέτες, ένα προστατευόμενο ορφανό ηλικίας 7 ετών και 5 προσκυνητές.
  • 1944: Το Σύνταγμα Χωροφυλακής Μακρυγιάννη ανθίσταται ηρωικώς και αποκρούει σφοδρή επίθεση των κομμουνιστών ανταρτών.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved