Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
Καταργούν τον εορτασμό της Λαμπρής για τους στρατευμένους νέους μας οι πολιτικάντηδες!

Καταργούν τον εορτασμό της Λαμπρής για τους στρατευμένους νέους μας οι πολιτικάντηδες!

"Με απόφασή του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος βάζει τέλος στις πασχαλινές κλασικές και εθιμοτυπικές επισκέψεις πολιτικών στα στρατόπεδα."

Αυτό ακριβώς διαβάσαμε σε παραπολιτική στήλη εφημερίδας και υποψιαζόμαστε ότι ο μοναδικός λόγος είναι πώς με τις τόσες περικοπές που έχουν κάνει στους στρατιωτικούς οι πολιτικάντηδες τρέμουν στην ιδέα να πάνε να…”σπάσουν αυγά” με τους στρατιωτικούς και τους στρατιώτες γιατί πιθανότατα στο τέλος να σπάσουν τα… κεφάλια τους!

Η ίδια παραπολιτική στήλη ουσιαστικά προδίδει και την αιτία της… παραπάνω απόφασης καθώς όπως αναφέρει ανώτεροι Στρατηγοί του ΓΕΣ αιτήθηκαν να περιοριστούν οι επισκέψεις καθώς το κλίμα είναι τεταμένο και πολλοί αξιωματικοί δεν πρόκειται να υποδεχθούν με καλές προθέσεις Υπουργούς και βουλευτές της Κυβέρνησης.

Υ.Γ. Και με 50 και 100 και 1000 ευρώ οι αξιωματικοί, που έδωσαν όρκο ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, δεν θα γίνουν ξανά η εύκολη λεία της ψοφοδεξίας της Χούντας Σαμαρά – Βενιζέλου.
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved