Ο Βούλγαρος πρόεδρος των Σκοπίων Ιβάνοφ λέει ότι δεν θα δεχθεί αλλαγή ονόματος... Μήπως θα σε ρωτήσουμε κιόλας;;;

Αναρτήθηκε Από: Gpapado
Σχόλια
A- A+
Την υπόσχεση ότι ως πρόεδρος δεν πρόκειται ποτέ να αποδεχθεί την αλλαγή της ονομασίας της χώρας, έδωσε, σήμερα, σε προεκλογική ομιλία του ο υποψήφιος πρόεδρος και νυν πρόεδρος των Σκοπίων, Γκεόργκι Ίβανοφ, στην πόλη Βέλες.

Αναφερόμενος, συγκεκριμένα, στο ζήτημα της ονομασίας, υποσχέθηκε ότι δεν θα επιτρέψει ο ίδιος, την αλλαγή του ονόματος και δεν θα δεχθεί προτάσεις που θα απειλήσουν την εθνική ταυτότητα και την ιδιαιτερότητα του σλαβικού έθνους της νότιας Βαλκανικής.

«Έχω αφιερώσει πολύ χρόνο και ενέργεια στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα από την πρώτη ημέρα της ανεξαρτησίας της- με το ζήτημα που αναφέρεται στην διαφωνία του ονόματος.

»Ο νότιος γείτονάς μας επί δύο δεκαετίες απαιτεί με τελεσίγραφα από εμάς να αλλάξουμε την ταυτότητά μας. Ως πρόεδρος, δεν θα δεχθώ καμία αλλαγή στο Σύνταγμα, προκειμένου να αλλάξει το συνταγματικό μας όνομα. Δεν θα δεχθώ ιδέες ή προτάσεις που θα έθεταν σε κίνδυνο την εθνική ταυτότητα και την ιδιαιτερότητα του «μακεδονικού» έθνους, της γλώσσας και του μοντέλου της συνύπαρξης.

»Οι πολίτες οι ίδιοι θα αποφασίσουν για τα βασικά εθνικά ζητήματα τους. Κανένας, εκτός από τους πολίτες της χώρας μας δεν έχει το δικαίωμα να αποφασίσει για λογαριασμό τους. Κανένας, εκτός από τους πολίτες μας, δεν έχει δικαίωμα να αποφασίσει για το μέλλον της «Μακεδονίας», δήλωσε ο Γκεόργκι Ίβανοφ στο Βέλες.
Ποιός πιστεύεται ότι θα είναι ο επόμενος δήμαρχος της Αθήνας;;;
Ηλίας Κασιδιάρης
Γιώργος Καμίνης
Άρης Σπηλιωτόπουλος
Νικήτας Κακλαμάνης
Φίλοι - Συνεργάτες
  • 1015: Ο Αυτοκράτωρ Βασίλειος Β΄ ο Βουλγαροκτόνος καταλαμβάνει το φρούριο της Εδέσσης.
  • 1821: Οι Τούρκοι συλλαμβάνουν και φυλακίζουν τους προκρίτους των Αθηνών.
  • 1941: Στο οχυρό Ρούπελ προσέρχονται Γερμανοί αγγελιαφόροι για να ζητήσουν την παράδοση του οχυρού.
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας!

Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]
© 2013 eleysis-ellinwn.gr all rights reserved - Web Hosting by Netplanet