Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων
Τελευταία Νέα

Πάλι η πρεσβεία των ΗΠΑ σε περίεργες κουβέντες στη Θράκη

Ανένταχτος Πατριώτης
Αναρτήθηκε από: Ανένταχτος Πατριώτης
Ημηρομηνία ανάρτησης: Tρίτη 11 Νοεμβρίου 2014, 12:00
Κατηγορία: Ανθέλληνες
Δεν ξέρουμε πόσο φιλική θα πρέπει να χαρακτηρίσουμε την ενέργεια των Αμερικανών φίλων και συμμάχων στη Θράκη, όπου την περασμένη Παρασκευή, αντιπροσωπεία από την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα, είχε μια ακόμη συνάντηση με το τόσο «φιλελληνικό» κόμμα των αυτοπροσδιοριζόμενων ως «Τούρκων» της Θράκης.

Ο υπεύθυνος του Πολιτικού Γραφείου της πρεσβείας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αθήνας, Ραφαέλ Ντίαζ και τα στελέχη της πρεσβείας, επισκέφτηκαν τη νομαρχιακή οργάνωση Ξάνθης του Κόμματος Ισότητας Ειρήνης Φιλίας (DEB). Την αμερικανική αντιπροσωπεία υποδέχτηκε ο πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς, μαζί με στελέχη του κόμματός του.

Τα στελέχη του DEB διατύπωσαν στην αμερικανική αντιπροσωπεία τα προβλήματα της «τουρκικής» μειονότητας. Επίσης, συζήτησαν με τους Αμερικανούς τις απαιτήσεις της μειονότητας από το ελληνικό κράτος. Τα στελέχη του DEB κατήγγειλαν στους Αμερικανούς και το νομοσχέδιο των «240 Ιμάμηδων» που εφαρμόζεται «παρά τις αντιδράσεις της μειονότητας».

Οι Αμερικανοί ενημερώθηκαν για τις δραστηριότητες του DEB και τις προοπτικές του κόμματος μετά την επιτυχία του στις Ευρωεκλογές. Στη συνάντηση ήταν παρόντες και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Ξάνθης του DEB, Λεϊλά Σαλίχογλου, Σεβτάπ Χιντ, Σαλίχ Κεχαγιά, Ονούρ Χιντ, Ραΐφ Ουστά και Ρετζέπ Μολά.

Ελπίζουμε να διαπίστωσαν ιδίοις όμασι την «τραγική καταπάτηση» των ανθρωπίνων δικαιωμάτων (έτσι την παρουσιάζουν οι μειονοτικοί στη Θράκη) της μειονότητας, που έχει καταστεί εντελώς ανεξέλεγκτη, παίζοντας το παιχνίδι της Τουρκίας και της MIT. Τόση καταπίεση βρε παιδί μου, πως και δεν αναζήτησαν τον «τουρκικό παράδεισο» περνώντας τα σύνορα, ένα τσιγάρο δρόμος είναι… «Θυσιάζονται», καλλιεργώντας το έδαφος για την κατάλληλη χρονική στιγμή να τεθεί σε εφαρμογή η τελική φάση του σχεδίου αποσταθεροποίησης;

Πολλά στοιχεία διαθέτουν οι ελληνικές υπηρεσίες, μας έχει φάει όμως η «δημοκρατικότητα» και ο «κοσμοπολιτισμός», για να μην αναφερθούμε στις ιδεοληψίες πολλών στο εσωτερικό τις οποίες είναι θέμα χρόνου να αρχίσουμε να πληρώνουμε.

ΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΟΣΟΙ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΧΡΟΝΟΣ» ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: http://www.xronos.gr/detail.php?ID=95118
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Σαν Σήμερα (24 Νοεμβρίου)
  • 1912: Ελληνικό απόσπασμα από το 2 Τάγματα Πεζικού και μία Πυροβολαρχία αποβιβάζεται και απελευθερώνει τους Αγίους Σαράντα.
  • 1940: Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει την Μοσχόπολη της Βορείου Ηπείρου.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved