Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
ΠΡΟΣΟΧΗ: Μηνύματα υπέρ ΙΣΙΣ στην Κορυτσά!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μηνύματα υπέρ ΙΣΙΣ στην Κορυτσά!

Συνθήματα υπέρ ΙΣΙΣ, Αλ Κάιντα εμφανίστηκαν στην Κορυτσά σε μία γειτονιά που είναι γνωστή ως μία περιοχή που κατοικείτε από μωαμεθανούς.

Τα συνθήματα όπως μπορείτε να διακρίνετε από τις φωτογραφίες αναφέρονται στις δύο παραπάνω  ισλαμικές εξτρεμιστικές οργανώσεις  αλλά τις συνδέουν επίσης με το ΔΚ (Δημοκρατικό Κόμμα τις Αλβανίας), όπως θα διακρίνεται και την τουρκική σημαία.

Βρίσκεται σε μία περιοχή που το Μεντρεσέ,  το Τουρκικό Σχολείο και το Τζαμί είναι  μόλις 500 μέτρα μακριά.

Αυτό σημαίνει πως οι ορθόδοξοι και οι έλληνες τις Κορυτσάς είναι σε κίνδυνο (πράγμα που έχουμε καιρό που το λέμε) είτε το καταλαβαίνουν είτε όχι εκεί στην πατρίδα μας. Πρώτα η ευθύνη είναι δική μας μετά χρειαζόμαστε στην την πατρίδα μας την Ελλάδα να είναι δίπλα μας με κάθε τρόπο.

Αλλά τι να περιμένεις από ένα λαό (όπως οι Αλβανοί που είναι εξαλβανισμένοι τούρκοι ή αλβανόφωνοι τούρκοι εκτός των χριστιανών  που είναι άλλος πληθυσμός ) που έχει αισθήματα κατωτερότητας και χωρίς ιστορία πραγματική, να κάνει; Αφού και οι σατιρικές τους εκπομπές σήμερα την Κυριακή ξεκίνησαν με εθνικιστικά σύμβολα και προωθούσαν το ακραίο εθνικισμό (όπως αυτό που  σηκώθηκε στο στάδιο με τον αγώνα Σερβία Αλβανία, λες και οι αλβανοί θα φέρονταν πολιτισμένοι αν εμφανίζονταν τα σύμβολα της Β Ηπείρου σε στάδιο με αγώνα την Ελλάδα).  Επιπλέον για όσα ακραία έκαναν εναντίων των ελλήνων στα νότια της Αλβανίας κανείς δεν αναφέρεται. Μαθαίνουν οι άγριοι την  ιστορία στην Ευρώπη. Αν και πρεσβεύουν το ψέμα κάνουν ότι μπορούν για να φαίνεται αλήθεια ενώ εμείς φοβόμαστε να λέμε την αλήθεια αν και την κατέχουμε.

Λυπούμαστε πραγματικά και σκεφτόμαστε ποίο το μέλλον των ελλήνων και των ορθοδόξων  στην άχρηστη αυτή χώρα και ανάμεσα σε ανόητο εντελώς λαό;

Παρακαλούμε όσους αναμεταδίδουν την είδηση  να αναφέρουν την πηγή.
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved