Σκίζουν τα ρούχα τους οι τούρκοι από τον χάρτη που εμφανίστηκε στη τηλεόραση του βόρειου Ιράκ με το μεγάλο Κουρδιστάν!!!

Αναρτήθηκε Από: Gpapado
Σχόλια
A- A+
ΟΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ...

Στο βόρειο Ιράκ, στην κουρδική περιφερειακή κυβέρνηση του προέδρου Μασούντ Μπαρζανί, η τηλεόραση Rundaw TV, κατά τη μετάδοση του δελτίου καιρού, εμφάνισε χάρτη του «Κουρδιστάν», στον οποίο συμπεριλαμβάνονταν επτά τουρκικές επαρχίες, γράφει το τούρκικο δημοσίευμα του ‘A Haber’.

Αντιδρώντας στο χάρτη που εμφανίστηκε στην τηλεόραση της Ερμπίλ, ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Ισμέτ Γιλμάζ, ζήτησε την απόσυρση του χάρτη αυτού και τόνισε ότι οι επαρχίες αυτές είναι τουρκικές και «στα δικά μας εδάφη κανείς δεν πρέπει να εποφθαλμιά. Εμείς θέλουμε ειρήνη και μέσα στη χώρα μας και έξω από αυτήν». Πρόσθεσε ότι δεν παίρνει στα σοβαρά την ενέργεια αυτή των Κούρδων του βόρειου Ιράκ.
Φίλοι - Συνεργάτες
  • 1824: Σφαγές αμάχων στην Κρήτη.
  • 1825: Ο Ελληνικός Στόλος, με επικεφαλής τον Ναύαρχο Μιαούλη, πυρπολεί τον τουρκικό στόλο του Καπουδάν πασά στην Μεθώνη.
  • 1878: Λήγει η επανάσταση των Μακεδόνων στην Πουλιάνα και στην Κοκκινομηλού.
  • 1897: Υποχώρηση του Ελληνικού Στρατού στη Θεσσαλία.
  • 1907: Ο αγωνιστής Προκόπιος Κομπόκης φονεύεται στην Καλλιθέα Δράμας, σε συμπλοκή με συμμορία Κομιτατζήδων.
  • 1941: Αρχίζει η μάχη της Κρήτης. Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν την Καλαμάτα. Ορκίζεται η πρώτη κατοχική κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον στρατηγό Τσολάκογλου.
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας!

Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]
© 2013 eleysis-ellinwn.gr all rights reserved - Web Hosting by Netplanet