Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!!! ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ PKK ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΕΝΟΠΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠ' ΑΚΡΗ Σ' ΑΚΡΗ...

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015, 22:00
Κατηγορία: Ανθέλληνες
Τουρκικές μυστικές υπηρεσίες: «Το PKK ετοιμάζεται για ένοπλη εξέγερση σε όλη την επικράτεια» Ντιγιαρμπακίρ.Οι μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών υποδεικνύουν ότι το Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (PKK) το οποίο θεωρείται τρομοκρατική οργάνωση από την Τουρκία, τις ΗΠΑ και την ΕΕ, σχεδιάζει βίαιες ταραχές σε όλη την Τουρκία, σημειώνει η τουρκική εφημερίδα Bugün.

Σύμφωνα με έκθεση των μυστικών υπηρεσιών που ετοιμάστηκε προς τον αναπληρωτή επικεφαλής της επαρχίας Ντιγιαρμπακίρ, που βρίσκεται στο νοτιοανατολικό μέρος της Τουρκίας που κυριαρχείται από κουρδικό πληθυσμό, το PKKέχει εκδώσει διαταγή για την οργάνωση – ομπρέλα του, της Ένωσης Κουρδικών Κοινοτήτων (KCK) για να ολοκληρώσουν τις προετοιμασίες για μαζική αναταραχή σε όλη την Τουρκία στις 21 Μαρτίου, γιορτή της Ισημερίας, γνωστή ως Νεβρούζ.

«Η πληροφορία έχει παραληφθεί ότι οι εξεγέρσεις θα ξεκινήσουν στην Ανατολική Τουρκία και θα επεκταθούν σε περαιτέρω αναταραχές και βομβιστικές επιθέσεις στις δυτικές μητροπόλεις», γράφει η έκθεση των μυστικών υπηρεσιών.

Σύμφωνα με την Bugün, οι εντάσεις μεταξύ του PKK των θυγατρικών του, κατά της Τουρκίας, έχουν αυξηθεί δραματικά τους τελευταίους μήνες. Οι βίαιες φιλοκουρδικές ταραχές του Οκτωβρίου του περασμένου έτους είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο 50 ανθρώπων, σημειώνεται χαρακτηριστικά.
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
:
 
Σαν Σήμερα (26 Ιανουαρίου)
  • 1821: Σύσκεψη κληρικών, προεστών και καπεταναίων στο Αίγιο, με θέμα την κήρυξη της Επαναστάσεως.
  • 1828: Ο Ι. Καποδίστριας προτείνει για έδρα της κυβερνήσεως την Αίγινα.
  • 1941: Αρχίζει η μάχη της Τρεμπεσίνας.
  • 1944: Έξω από την Κοζάνη εκτελούνται 43 Έλληνες από τα στρατεύματα κατοχής.
  • 1951: Το Ελληνικό Εκστρατευτικό Σώμα Κορέας ενεργεί επιθετικές αναγνωρίσεις βόρεια της πόλεως Ικτσόν.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved