Το Yunanistan Komunist Partisi (ΚΚΕ) λειτυργεί ιστοσελίδα στα τούρκικα!

Αναρτήθηκε Από: Gpapado
Το Yunanistan Komunist Partisi (ΚΚΕ) λειτυργεί ιστοσελίδα στα τούρκικα!
Στην ίδια κατηγορία:
Σχόλια
A- A+
Πετάει σιγά-σιγά τις ψευτοπατριωτικές του μάσκες το κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας (μιλάμε όπως καταλαβαίνετε για το ΚΚΕ) και επιστρέφει ολοταχώς στην εποχή της μικρασιατικής προδοσίας.

Έτσι, τον τελευταίο καιρό λειτουργεί «με συχνή ανανέωση και ροή ειδήσεων και τοποθετήσεων του ΚΚΕ» ιστοσελίδα του… Yunanistan Komunist Partisi (ΚΚΕ) στα… τούρκικα!!! Η ιστοσελίδα είναι στην εξής διεύθυνση: tr.kke.gr. Κι αν νομίζετε ότι σας κοροϊδεύουμε, δεν έχετε παρά να την επισκεφθείτε, για να δείτε τα χάλια τους…

Προφανώς, το… YKP (KKE), βρήκε κάποια άκρη με τους Τουρκαλάδες μετά τα γνωστά γεγονότα της πλατείας Ταξίμ και ετέθη και πάλι στην υπηρεσία του βαθέως κεμαλικού κράτους. Δεν είναι η πρώτη φορά, το ίδιο συνέβη και το 1922, τότε που οι κομμουνιστές διακήρυτταν ότι «όχι μόνο δε λυπηθήκαμε για την αστικοτσιφλικάδικη ήττα στη Μικρασία, ΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΩΞΑΜΕ»!
Πηγή: http://www.ethnikismos.net/
Ελλήνων Δίκτυο
Πιστεύετε πως ο τάφος που βρέθηκε στις Σέρρες είναι του Μέγα Αλέξανδρου;
Ναι
Όχι
Δεν ξέρω
Φίλοι - Συνεργάτες
  • 1462: Ο Γενουάτης Νικόλαος Gattilusi παραδίδει υπό όρους το κάστρο της Μυτιλήνης στον σουλτάνο Μεχμέτ Β΄.
  • 1669: Ο Ενετός Φραγκίσκος Μοροζίνης παραδίδει το Ηράκλειο της Κρήτης στους Τούρκους.
  • 1828: Τουρκική επίθεση κατά των ανδρών των Ε. Μακρυγιάννη και Ι. Φαρμάκη στην θέση Μυρμηγκάρι Ναυπάκτου. Δύναμη 600 Τούρκων επιτίθεται στα Καστέλλια Φωκίδος εναντίον των Ελλήνων.
  • 1905: Τα ανταρτικά σώματα Μακρή και Βλαχογιάννη συγκρούονται και σχεδόν διαλύουν το κομιτατζήδικο τμήμα του βοεβόδα Ναούμ.
  • 1918: Υπογράφεται στην Θεσσαλονίκη ανακωχή μεταξύ Βουλγαρίας και Συμμάχων.
  • 1922: Ορκίζεται νέα κυβέρνηση, υπό τον Σωτήριο Κροκιδά, ενώ ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος αναγκάζεται να εγκαταλείψει την Ελλάδα.
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας!

Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]
© 2013 eleysis-ellinwn.gr all rights reserved - Web Design by GPapado