Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Ιχώρ

Janus
Αναρτήθηκε από: Janus
Ημηρομηνία ανάρτησης: Tρίτη 14 Οκτωβρίου 2014, 19:00
Κατηγορία: Αρχαία Ελλάδα
Στον ΙΧΩΡ γίνεται αναφορά απο αρκετούς Αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους,σοφούς και επιστήμονες, με σημαντικότερους τον Όμηρο, τον Πλάτωνα,και τον Ιουλιανό.Η ουσία ΙΧΩΡ (ή ιγώρ) λέγεται ότι είναι η ουσία που κυκλοφορούσεστο αίμα των Ελλήνων θεών και ξεχώριζαν από τους κοινούς θνητούς.

Γράφει ο Όμηρος.

«ρέε δ’ άμβροτον αίμα θείο, ιχώρ, οις περ τε ρέει μαχάρεσση θεοίσιν».(ιλιάς Ε 340 και Οδύσσεια 405).

Κατά τον Πλάτωνα «ο ιχώρ, το υγρόν, ο ορός του αίματος είναι απαλόςτης μαύρης και της οξείας χολής είναι δριμύς, όταν αναμειγνύεται ένεκαθερμότητας με αλμυρά συστατικά, τότε το ονομάζουμε οξύ φλέγμα».(Πλάτων, Τίμαιος, 39, 3).

Κατά την άποψη των φιλοσόφων και αρκετών Ελλήνων σοφών καιανθρώπων του πνεύματος, πιστεύεται ότι ο ΙΧΩΡ είναι αθάνατη,άφθαρτη ουσία και δεν υπόκειται στούς νόμους σύνθεσης και αποσύνθεσης.Είναι η ουσία που έρεε στο αίμα των Ολύμπιων θεών και ρέει στο αίματων πυροφόρων Ελλήνων.

Είναι η ουσία που ενεργοποιείται από την ακτινοβολία του Σείριουκαι αφυπνίζει όσους έχουν Ελληνικά γονίδια.

Η Ελληνική Μυθολογία με αναφορά της στον γίγαντα Τάλω γράφει οτιστο αίμα του κυκλοφορούσε ο ΙΧΩΡ.Ο θείος ΙΧΩΡ του παρείχε την ιδιότητα να πυρακτώνεται και να έχειτεράστιες δυνάμεις.

Πρίν μερικά χρόνια οι Γερμανοί βρήκαν τα συντρίμια ενός ιπτάμενου δίσκουκαι σε ένα από τα κομμάτια του ήταν γραμμένη με αρχαιοελληνική γραφήη λέξη ¨ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ¨Μα και σε άλλες αναφορές λέγεται, οτι πολλά απο τα ιπτάμενα αντικείμενα(UFO) φέρουν το γράμμα Ε¨Αν όλα αυτά είναι αλήθεια ενισχύεται η άποψη ότι οι Έλληνες είναιπαιδιά των Ανρομείδειων που κατοίκοισαν τον Σείριο και κατόπιν την Γή.Επέλεξαν σαν χώρο διαμονής την σημερινή ΕΛΛΑΔΑ που την ονόμασαντότε ΣΕΛΑΣ, ΗΕΛΛΑΣ ή ΕΛΛΑΣ.Αυτό χρονολογείται 30.000 περίπου και πλέον χρόνια.Υπό αυτήν την πραγματικότητα οι Έλληνες δεν είναι απόγονοιτων ανύπαρκτων Ινδοευρωπαίων, όπως υποστηρίζουν οι σιωνιστές.Η αλήθεια αποκρύπτεται εσκεμμένα.

Τελευταία Γάλλοι βιολόγοι αποφάνθηκαν ότι στό D.N.A των Ελλήνωνυπάρχουν κάποια χρωματοσώματα που τους καθιστούν διαφορετικούς.

Ο ΙΧΩΡ μεταδίδεται από τον άνδρα.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες εύκολα νομίζω πως μπορούμενα κατανοήσουμε σε τι οφείλεται το μένος κατά των Ελλήνων.Εύκολα μπορούμε να κατανοήσουμε την αγωνία τους να δημιουργήσουνμέσω της γεννετικής το νέο είδος.Ενα είδος που θα υποτάσσεται στα σχέδια τους.Προσπαθούν να υποκαταστήσουν τον ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ.Ας τους λυπηθεί.Εύκολα μπορούμε να κατανοήσουμε γιατί είναι στο στόχαστρο της "παγκοσμιοποίησης".Εύκολα μπορούμε να κατανοήσουμε γιατί προσπαθούν 2.000 χρόνια και πλέοντις προσμείξεις, την διάβρωση και την αφομοίωση του.

ΑΔΙΚΑ ΟΜΩΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ.

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΙΧΩΡ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑ ΑΝΑΛΕΙΩΤΗ ΑΥΘΑΡΤΗ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΤΗ.
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
:
 
Σαν Σήμερα (4 Ιανουαρίου)
  • 1818: Αποκεφαλίζεται στην Χίο από τους Τούρκους ο νεομάρτυρας Ονούφριος.
  • 1941: Ελληνικά αντιτορπιλικά βομβαρδίζουν τις ιταλικές θέσεις στα Δουκάτα της Βορείου Ηπείρου.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved