Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Ξεχωριστή ιδεολογία... Η Δημοκρατία δεν είναι η δημόσια «τουαλέτα» όπου μπαίνουν οι φασίστες αριστεροί και δεξιοί για να «αποπατήσουν» και να μοιράσουν μεταξύ τους εξουσίες και βολέματα με «άλλοθι» το «όνομα» του λαού

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014, 23:00
Κατηγορία: Αρχαία Ελλάδα
ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΑΣ «ΧΑΙΡΕΤΙΣΟΥΜΕ» ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ «ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ» , ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΥΠΟΥ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΝΕΚΡΑ ΑΠΛΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΦΗ ΤΟΥΣ.

Ο ελληνισμός είναι απόλυτα ορισμένος και ενιαίος από τη φύση του …Είτε είσαι «εντός» αυτού είτε βρίσκεσαι «εκτός»... Είτε σκέφτεσαι με βάση το «μέτρο» του ανθρώπου είτε όχι. Απλά πράγματα...

Η Δημοκρατία είναι ιδεολογία από μόνη της …Ξεχωριστή ιδεολογία …Η Δημοκρατία δεν είναι η δημόσια «τουαλέτα» όπου μπαίνουν οι φασίστες αριστεροί και δεξιοί για να «αποπατήσουν» και να μοιράσουν μεταξύ τους εξουσίες και βολέματα με «άλλοθι» το «όνομα» του λαού.

Όταν είσαι Έλληνας, είσαι απλά δημοκράτης και αυτό σε καθιστά αυτόματα μη βάρβαρο …Σκέφτεσαι ως δημοκράτης και όταν το κάνεις αυτό είσαι σίγουρος ότι τα πάντα θα λειτουργήσουν τέλεια, εφόσον θα βασιστούν στην έννοια της ισότητας και της δικαιοσύνης, την οποία εξασφαλίζει η Δημοκρατία …Σκέφτεσαι με «άξονα» τον άνθρωπο και σε μια τέτοια περίπτωση το κεφάλαιο θα ακολουθήσει …Αναγκαστικά θα πρέπει να «υποταχθεί» στις ανάγκες τού ανθρώπου. Στη Δημοκρατία οι αγορές είναι αυτές οι οποίες υποτάσσονται στους ανθρώπους και όχι οι άνθρωποι στις αγορές.

Όταν είσαι Έλληνας δεν σκέφτεσαι σαν βάρβαρος με «άξονα» το κεφάλαιο, προσπαθώντας ως σύγχρονος «Προκρούστης» να προσαρμόσεις τον άνθρωπο στις ανάγκες τής λειτουργίας τού κεφαλαίου …Δεν σκέφτεσαι σαν «χασάπης», που προσπαθείς να «ακρωτηριάσεις» ανθρώπους, δημιουργώντας μικρούς προλετάριους ή ναζιστές, οι οποίοι «χωράνε» να μπουν στα «κουτιά» των αγορών …Στα ιδιόκτητα κομματικά «κουτιά» των βιομηχάνων και των τραπεζιτών. Δημιουργήματα του Σάξονα «Προκρούστη» είναι οι «αριστεροί» και οι «δεξιοί» και τα φασιστικά «δείγματά» τους …Ως Έλληνας δεν γίνεσαι λεία αυτού του βάρβαρου «χασάπικου» …Παίρνεις τα καλύτερα από όλους τους χώρους και δεν παγιδεύεσαι στα «μερικά», που δημιουργούν οι πονηροί, για να προκαλούν τεχνητές αντιπαλότητες για αφελείς.

Όλα αυτά, δηλαδή, τα οποία βλέπουμε σήμερα, δεν είναι τυχαία. Αυτά επιβάλει το προτεσταντικό διευθυντήριο των Βρυξελών, που είναι και ο ιδιοκτήτης του ναζισμού και του σταλινισμού. Αυτοί οι εγκληματίες, με πρόσχημα την ειρήνη και την ευημερία τής Ευρώπης, δημιούργησαν το «σφαγείο» της Ευρωπαϊκής Ένωσης με το φοβερό «γιαταγάνι» τού ευρώ. Έχοντας το πλεονέκτημα να ελέγχουν τις «αριστερές» και «δεξιές» ηγεσίες των δικών τους χαφιέδων, τόλμησαν να «επιτεθούν» στα κράτη, χωρίς να φοβούνται τις αντιδράσεις. Αυτοί φόρτωσαν τους λαούς με ψεύτικα τοκογλυφικά χρέη, για να τους βάλουν στα Μνημόνια των «κατασχέσεων» των κρατών τους. Αυτοί επιτέθηκαν σε όλες τις χώρες της Ευρώπης με στόχο να τις κατακτήσουν και να λεηλατήσουν τους λαούς τους …Να ολοκληρώσουν το σχέδιο που είχαν καταστρώσει με τον Χίτλερ. Ανάμεσα σε αυτές τις χώρες ήταν και η Ελλάδα.

*******************Η ιστορία «τρέχει» πλέον με εκπληκτικές ταχύτητες και είναι βέβαιον ότι η γενιά μας θα δει τρομερές εξελίξεις. Το παγκόσμιο σύστημα «τρέχει» σαν ανεξέλεγκτο «τραίνο», που όλοι το περιμένουν πλέον να «καρφωθεί». Οι σημερινοί επικυρίαρχοι του κόσμου είναι βέβαιον ότι δεν θα αντέξουν την πίεση της παγκόσμιας κοινωνίας και θα ηττηθούν στην αναπόφευκτη πλέον σύγκρουση μαζί της. Δεν είναι δυνατόν μια συμμορία ιδιωτών να φιλοδοξεί ότι θα πάρει στα χέρια της τον έλεγχο του Πλανήτη και να θεωρεί βέβαιο ότι – ακόμα κι αν το καταφέρει – θα μπορέσει να τον κρατήσει.

Οι προτάσεις του ΕΑΜ.Β’ εν συντομία: http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2014/12/syntagmatiki-anatheorisi.html
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι ο τάφος στην Αμφίπολη ανήκει στον Μέγα Αλέξανδρο;;;:
Σαν Σήμερα (28 Δεκεμβρίου)
  • 1667: Πλοιάρια που μετέφεραν Μανιάτες πλήττουν τουρκικά πλοία που πολιορκούσαν την Κρήτη.
  • 1826: Ο Γ. Καραϊσκάκης νικά τον Βελή αγά στην θέση "Ομέρ Εφέντι", κοντά στο Λιδωρίκι Φωκίδος.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved