Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
Με τον Μπάτμαν και τον Σούπερμαν τα έβαλαν οι φεμινίστριες! Με το Ισλάμ ποτέ..

Με τον Μπάτμαν και τον Σούπερμαν τα έβαλαν οι φεμινίστριες! Με το Ισλάμ ποτέ..

Ξεσήκωσαν το σύμπαν για δυο μπλουζάκια, αλλά μούγκα για τα δικαιώματα των γυναικών που ζουν στα ισλαμικά κράτη!

Φεμίνιστριες έχουν προσβληθεί από μπλουζάκι που κυκλοφορεί στο εμπόριο και φέρει το λογότυπο «Εκπαιδεύομαι για να γίνω γυναίκα του Μπάτμαν», το οποίο χαρακτηρίζουν σεξιστικό, επειδή προάγει τους παραδοσιακούς ρόλους των φύλων.

«Η ιδέα ότι πρέπει να συμβιβαστείς με το να παντρευτείς κάποιον ή να κοιμηθείς μαζί του για να γίνεις κάποιος σπουδαίος είναι προσβλητική», έγραψε κάποιος χρήστης σε ένα από τα χιλιάδες σχόλια που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο σχετικά με το μήνυμα της μπλούζας ειδικά προς τα νεαρά κορίτσια και τα πρότυπα που προωθεί…

Όλος ο σάλος ξεκίνησε αρχικά από έρευνα που πραγματοποίησε καθηγήτρια σε Πανεπιστήμιο του Καναδά, η οποία κάλεσε τις απανταχού φερόμενες ως φεμινίστριες να της αποστείλουν φωτογραφίες με μπλουζάκια υπερ-ηρώων που θεωρούν ότι προάγουν τον σεξισμό. Εκτός από το προαναφερθέν με τον Μπάτμαν, μια φεμινίστρια θεώρησε ότι ένα μπλουζάκι του Σούπερμαν με την στάμπα «Βγαίνω ραντεβού μόνο με υπερ- ήρωες» είναι επίσης σεξιστικό! Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά δηλαδή….

Παρόλη την ευθιξία και την υπερευαισθησία των δεδηλωμένων φεμινιστριών στον δυτικό κόσμο, τουλάχιστον όταν ανακύπτουνν σοβαρά σεξιστικά περιστατικά, όπως τα μπλουζάκια, τα σορτσάκια κ.λπ., εντούτοις άκρα του τάφου σιωπή τηρούν, όταν γίνεται αναφορά στις συνθήκες ζωής και τα δικαιώματα των γυναικών σε άλλα κράτη -ισλαμικά λόγου χάριν- όπου οι γυναίκες κακοποιούνται σωματικά και ψυχολογικά καθημερινώς, επειδή το μόνο έγκλημα που διέπραξαν είναι να γεννηθούν γυναίκες.

Ε.Μ.
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved