ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SITE
Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Κρητικός ο εφευρέτης που αλλάζει τις συνήθειες στις παραλίες όλου του κόσμου!!! (Βίντεο)

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015, 12:00
Κατηγορία: Διάφορα
Σε μια Ελλάδα που προσπαθεί ζαλισμένη να συνέλθει από την κρίση, ένα λαμπρό παράδειγμα πείσματος για επιτυχία και εφευρετικότητας μας έρχεται από την Κρήτη.

Ο Χρήστος Μιχελάκης αντιστεκόμενος στο μούδιασμα που προκάλεσαν οι δύσκολες συνθήκες της χώρας μας, βάλθηκε να υλοποιήσει και να προωθήσει μια πατενταρισμένη με Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας ιδέα του με σκοπό να τη «βγάλει» σε μαζική παραγωγή.

Πρόκειται για το ο AquaSafeBag ένα 100% αδιάβροχο τσαντάκι μέσης που μετατρέπεται αυτόματα σε σωσίβιο και είναι απαραίτητο σε: Λουόμενους σε παραλίες – πλαζ – πισίνες – Διάφορα είδη σκαφών (αναψυχής, ιστιοπλοϊκά, αλιευτικά, φουσκωτά) – Ναυαγοσώστες και όσους ασχολούνται με τα θαλάσσια sports.

Με το AquaSafeBag ο καθένας μπορεί να έχει με ασφάλεια τα προσωπικά του αντικείμενα (κινητό τηλέφωνο, κλειδιά, χρήματα) προστατευμένα από το νερό, και ταυτόχρονα να απολαμβάνει την απόλυτη προσωπική του ασφάλεια μέσα στο νερό αφού με το τράβηγμα ενός κορδονιού το AquaSafeBag μετατρέπεται σε σωσίβιο.

Όπως μας εξηγεί ο εφευρέτης Χρήστος Μιχελάκης έμπνευσή του για το AquaSafeBag υπήρξαν οι πανέμορφες κρητικές παραλίες, οι ανάγκες των λουόμενων να ασφαλίσουν τα πράγματά τους και η ανάγκη τους να νιώθουν ασφάλεια κατά τη διάρκεια που κολυμπούν.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO



Πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2015/07/%CE%BA%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF-%CE%B5%CF%86%CE%B5%CF%85%CF%81%CE%AD%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%83.html

loading...
Σημείωση
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα βγάλει το καλοκαίρι;;;:
Σαν Σήμερα (5 Ιουλίου)
  • 1821: Οι Νικόλαος Στουρνάρης, Αθανάσιος Μάνταλος και αδελφοί Λαγκαδά κηρύσσουν την Επανάσταση στην επαρχία Ασπροποτάμου στην Πίνδο.
  • 1824: Στον Μαραθώνα, 600 Έλληνες δέχονται επίθεση από 2.000 γενίτσαρους και 1.000 Τούρκους.
  • 1867: Οι πασάδες Ομέρ Μεχμέτ και Ρεσίτ εισβάλλουν στα Σφακιά και καταλαμβάνουν το ανατολικό τμήμα.
  • 1921: Πρώτη μάχη στην περιοχή Ουτς Σαράι.
  • 1942: Εκτελείται από τους Γερμανούς στην Καισαριανή ο Υποπλοίαρχος Ηλίας Καζάκος, διότι φυγάδευε Έλληνες στην Μέση Ανατολή.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved