Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Ο ΠΙΟ ΜΙΣΗΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!! Ο "ΑΟΡΑΤΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ" ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ!!!

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Tρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015, 21:00
Κατηγορία: Διάφορα
Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Συνήθως για τους Ήρωες δεν μιλάνε όσο βρίσκονται ακόμα μεταξύ των θνητών και των ασήμαντων και ούτε περίμενα πως θα ένοιωθα την υποχρέωση να το κάνω. Διότι απλά ο Σάββας Καλεντερίδης και οι ανεκτίμητες υπηρεσίες που έχει προσφέρει στην Ελλάδα, είναι πλέον γνωστές στον βαθιά Ελληνικό πατριωτικό χώρο, όπως και στον χώρο των μυστικών υπηρεσιών και δεν υπάρχει κανένας λόγος για να αναφερθεί κανείς στον ίδιο και στα κατορθώματά του. Άλλωστε τα πάντα τα έχει καταγράψει η ιστορία και αυτό δεν αλλάζει.

Σε κάποιους όμως, φαίνεται πως η ιστορία δεν τους βολεύει έτσι όπως είναι και προσπαθούν ως άλλοι “ρεπούσηδες” να την αλλάξουν. Παρουσιάστηκε λοιπόν κάποιος “δημοσιογράφος” Τουρκολόγος, που παρουσιάζεται στο πανελλήνιο και ως μέλος πατριωτικού κινήματος, για να “σερβίρει” παλιό Τούρκικο και χαλασμένο “φαγητό” στούς ‘Ελληνες, που λόγω ιδιότητας, ή για λόγους ηλικίας, δεν μπορούν να γνωρίζουν τι συνέβη με την υπόθεση Οτσαλάν το 1999.

Αλλά όπως είπα, μέσα στον αληθινό πατριωτικό χώρο, είναι γνωστός και ο Σάββας Καλεντερίδης και η πραγματική ιστορία. Αυτός ο Τουρκολόγος, σε ποιο πατριωτικό χώρο βρίσκεται; Και τι είδους πατριώτες βρίσκονται εκεί μέσα;

Ήρθαν λοιπόν “όψιμα” οι “πατριώτες” να μας μιλήσουν το 2015, για γεγονότα που συνέβησαν το 1999. Μιλώ για την υπόθεση Οτσαλάν και το άρθρο του Τουρκολόγου δημοσιογράφου με τον τίτλο “ΠΟΙΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ Ο ΟΤΣΑΛΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΙΟΥΔΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ” που αναφέρεται, στον Έλληνα πρώην πράκτορα της ΚΥΠ Σάββα Καλεντερίδη.

Ο Τουρκολόγος νομίζει προφανώς πως οι Έλληνες έχουμε “κοντή” μνήμη. Έτσι “θυμήθηκε” να “πληροφορήσει” τώρα τους Έλληνες, για ένα άρθρο Τούρκικης εφημερίδας του 2001, που μιλούσε για γεγονότα του 1999 και τα παρουσίαζε με τον τρόπο που ήθελε η Τούρκικη προπαγάνδα, για να εξυπηρετήσει την εσωτερική της κατανάλωση, αλλά και να χτυπήσει τον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ της. Τον Σάββα Καλεντερίδη.

Αυτό κάνει ''ΤΟΥΡΚΟΛΟΓΟΣ''!!! Μεταφέρει σήμερα στους Έλληνες, “ξαναζεσταμένο” άρθρο Τούρκικης εφημερίδας για την υπόθεση Οτσαλάν, που την παρουσιάζει όπως την είχαν γράψει οι Τούρκοι και η ΜΙΤ.

Γιατί όμως ο ''ΤΟΥΡΚΟΛΟΓΟΣ'' ενώ αυτή η προπαγάνδα έχει γραφτεί στην Τουρκία το 2001, μας το λέει τώρα μετά από 14 χρόνια;

Η απάντηση είναι, πως το 2001 δεν θα μπορούσε να σταθεί αυτή η Τούρκικη προπαγάνδα και όποιος το δημοσίευε, μετά θα μετακόμιζε μόνιμα στην Τουρκία, γιατί όλοι θα καταλάβαιναν περί τίνος πρόκειται. Γιατί τα γεγονότα ήταν πρόσφατα και όλοι γνώριζαν την αλήθεια. Ήταν και εν ζωή ακόμα, ο τότε αρχηγός της ΕΥΠ ο αείμνηστος πατριώτης κ. Σταυρακάκης, που αν έβλεπε τέτοιο άρθρο, θα "καλοπέρναγε" ο "αρθρογράφος"

Αλλά μας δίνεται μία πολύ καλή ευκαιρία να μάθουν οι νέοι και να θυμηθούν οι παλαιότεροι, ποιος είναι ο Σάββας Καλεντερίδης, τι έχει κάνει για την Ελλάδα και γιατί τον χτυπάει η Τούρκικη προπαγάνδα, με αιχμή τον Τουρκολόγο.Και οι Έλληνες ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

Ο Σάββας Καλεντερίδης ήταν και είναι ο πιο μισητός άνθρωπος στην Τουρκία. Είναι ένας πρώην Έλληνας πράκτορας της ΚΥΠ που έδρασε μέσα στα σπλάχνα της Τουρκίας, κατά την δεκαετία του 1990, προσφέροντας ανυπολόγιστες υπηρεσίες στην Ελλάδα. Ήταν ο πιο καταζητούμενος άνθρωπος στην Τουρκία, με τον χαρακτηρισμό “ο αόρατος πράκτορας”, γιατί έψαχναν και καταζητούσαν ένα “φάντασμα” που διέλυε εκ των έσω την Τουρκία.

Ίσως φανεί απίστευτο σε όσους δεν γνωρίζουν, αλλά ο Σάββας Καλεντερίδης έβρισκε, πλησίαζε και στρατολογούσε για λογαριασμό της Ελλάδος, κρυφοχριστιανούς αξιωματικούς του Τουρκικού στρατού, για περισσότερο από μία δεκαετία. Είναι ο βασικός υπεύθυνος της δίωξης και φυλάκισης των Τούρκων αξιωματικών με την επιχείρηση “βαριοπούλα” και ο σπόρος που “φύτεψε” την δεκαετία του 90, φυτρώνει ακόμα μέσα στην Τουρκία.

Οι υπηρεσίες που έχει προσφέρει στην Ελλάδα ο Σάββας Καλεντερίδης, δεν υπολογίζονται με κανένα μέτρο και αν αυτά δεν τα γνωρίζει ο ''ΤΟΥΡΚΟΛΟΓΟΣ''λάθος δουλειά κάνει. Αν όμως τα γνωρίζει, για ποιο λόγο μας παρουσιάζει σήμερα την Τούρκικη προπαγάνδα του 2001; Σε τι και ποιόν εξυπηρετεί;
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

Και λίγες “απόρρητες” κουβέντες, για την υπόθεση Οτσαλάν και τους Σημίτη, Πάγκαλο.

Ο Σάββας Καλεντερίδης ήταν αυτός, που ήθελε να έχει πάντα μαζί του ο Οτσαλάν, γιατί ο Οτσαλάν γνώριζε τον "αόρατο πράκτορα" και μόνο αυτόν εμπιστευόταν. Το ποιος ήταν ο “αόρατος πράκτορας” το γνώριζαν μόνο αληθινοί πατριώτες, γι’ αυτό και παρέμενε “αόρατος”. Όταν όμως είδαν πως ο Οτσαλάν εμπιστευόταν μόνο τον Καλεντερίδη για τις μετακινήσεις του, τότε κατάλαβαν και άλλοι ποιός ήταν ο Καλεντερίδης. Μέσα σε αυτούς ήταν και προδότες.

Ο Σημίτης και ο Πάγκαλος όταν πρόδωσαν την αποστολή στο Ναϊρόμπι, δεν το έκαναν με σκοπό να αποκαλυφθεί η προδοσία. Κανείς δεν σχεδιάζει μία προδοσία για να την αποκαλύψει.

Έστειλαν λοιπόν τότε στο στόμα του λύκου, όχι μόνο τον Οτσαλάν, αλλά και τον πλέον καταζητούμενο άνθρωπο στην Τουρκία. Τον Σάββα Καλεντερίδη. Ο Σάββας Καλεντερίδης όμως λόγω της εμπειρίας και των ικανοτήτων του, διέφυγε και δεν συνελήφθη από τους Τούρκους. Γύρισε στην Ελλάδα και αφού αποκάλυψε την προδοσία των Σημίτη και Πάγκαλου, παραιτήθηκε από τον Ελληνικό Στρατό και την ΕΥΠ. Αν τότε είχε συλληφθεί ή είχε σκοτωθεί σε συμπλοκή με Τούρκους πράκτορες ο Σάββας Καλεντερίδης, δεν θα είχαμε μάθει ποτέ για την προδοσία. Θα μαθαίναμε για συμπλοκή με Τούρκους πράκτορες που σκότωσαν τον Έλληνα και έκλεψαν τον Οτσαλάν.

Σε αυτόν τον Έλληνα Ήρωα προσπαθούν να ρίξουν λάσπη oι Τούρκοι, με την “βοήθεια” του''ΤΟΥΡΚΟΛΟΓΟΥ'' για να τον μειώσουν στα μάτια των Ελλήνων, με ένα κατασκευασμένο Τουρκικό δημοσίευμα του 2001, που υποτίθεται πως μιλάει ο Οτσαλάν.

Ο Οτσαλάν, από την στιγμή που συνελήφθη από τους Τούρκους, έχει γίνει ένα ζωντανό πειραματόζωο και ένα ζωντανό “ζόμπι”, από τις ενέσεις και τις ουσίες που του έχουν χορηγηθεί. Εξυπηρετεί μόνο την προπαγάνδα των Τούρκων και “μιλάει” όταν θέλουν οι Τούρκοι και λέει ότι θέλουν οι Τούρκοι. Είτε αφορά τους Κούρδους, είτε αφορά τους Έλληνες.

Και έρχεται ο Τουρκολόγος για να δημοσιεύσει άρθρο στην Ελλάδα το 2015 και να ρίξει Τούρκικη λάσπη κατά του Σάββα Καλεντερίδη, από το 2001.

Και όλοι αυτοί συμμετέχουν και σε ........ “πατριωτικό” κίνημα με σήμα την Ελληνική σημαία και τον δικέφαλο αετό.

Δεν μου λέτε ρε ........... “πατριώτες”.

Μεγαλύτερο “ανεμιστήρα” δεν βρήκατε, για να ρίξετε την λάσπη;

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής
[email protected]
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστευέτε ότι με την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ θα πάνε καλύτερα τα πράγματα για την χώρα μας;;;:
Σαν Σήμερα (8 Φεβρουαρίου)
  • 1833: Η δραχμή αντικαθιστά ως νομισματική μονάδα τον φοίνικα.
  • 1899: Η Κρητική Βουλή αρχίζει τις εργασίες της με ενθουσιώδεις εκδηλώσεις υπέρ της Ενώσεως με την μητέρα Ελλάδα.
  • 1914: Η Ελληνική Κυβέρνηση εκκενώνει τη Βόρειο Ήπειρο.
  • 1919: Τμήματα Ελληνικών Συνταγμάτων Πεζικού αντιμετωπίζουν δυνάμεις των Ερυθρών στη Μεσημβρινή Ρωσία.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved