ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SITE
Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Πρωτόγνωρη πρωτοβουλία Ελληνα πατριώτη της Αυστραλίας

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015, 11:00
Κατηγορία: Διάφορα
Το απροσδόκητο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της Κυριακής -που αποκάλυψε πως δεν είναι παντού νεκρωμένα τα πατρογονικά κύτταρα της εθνικής περηφάνιας και του φιλότιμου- φαίνεται να έχει παράπλευρα παράγωγα, όπως αποδεικνύει η παρακάτω επιστολή ομογενούς στον Έλληνα πρεσβευτή στην Αυστραλία.

Ο αποστολέας, κ. Ντίνος Τουμάζος, δεν ανήκει στη τάξη των πάμπλουτων ή πλουσίων Ελλήνων του εξωτερικού: Αποζεί υπηρετώντας επάξια την ενημέρωση των Ελλήνων της Αυστραλίας με την θαυμάσια ηλεκτρονική εφημερίδα του “Agora Dialogue”, που συμβάλει να συντηρείται υψηλό το πατριωτικό φρόνημα. Ποιος ξαίρει, μπορεί αυτή η γενναιόδωρη πρωτοβουλία του, να φιλοτιμήσει και άλλους ομογενείς, εκτός Αυστραλίας.

Μ.Σ.

Η επιστολή του κ. Ν. Τουμάζου:

Αγαπητέ κύριε Πρέσβη,

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για τη χθεσινή νίκη της δημοκρατίας στην πατρίδα μας και να ευχηθώ σύνεση στη διαχείριση της δύσκολης πορείας του τόπου και του λαού μας αλλά και της ανθρωπότητας στο σύνολό της.

Παράλληλα, σας γνωστοποιώ την προσωπική μου επιθυμία να καταθέσω τον ελάχιστο οβολό των χιλίων δολαρίων για τις άμεσες ανάγκες της αιμάσσουσας κοινωνίας της μητροπολιτικής Ελλάδας, διερμηνεύοντας παράλληλα την επιθυμία πολλών Ελλήνων της διασποράς να συμβάλουν στην ανακούφιση του χειμαζόμενου από την κρίση Ελληνικού λαού.

Για την υλοποίηση της πρόθεσης αυτής θα σας παρακαλούσα να με ενημερώσετε για το τυπικό – διαδικαστικό μέρος μιας τέτοιας προσπάθειας, ώστε να απευθύνουμε ανοικτή πρόσκληση προς όλους τους ανά την υφήλιο επιχειρηματίες Ελληνικής καταγωγής καθώς και όσους μπορούν να συνεισφέρουν έστω και κατά το ελάχιστον, προκειμένου να συμβάλουμε όλοι στην υπέρβαση των δυσκολιών.

Φιλικότατα
Ντίνος Τουμάζος
Agora-Dialogue
www.agora-dialogue.com
PO Box: 14517, Melbourne, VIC, 8001

Πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2015/07/%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CF%8C%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%81%CE%B7-%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B9.html

loading...
Σημείωση
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα βγάλει το καλοκαίρι;;;:
Σαν Σήμερα (12 Ιουλίου)
  • 1470: Οι Τούρκοι πραγματοποιούν έφοδο, εισχωρούν στη Χαλκίδα και την κυριεύουν από τους Βενετούς.
  • 1715: Οι Τούρκοι καταλαμβάνουν το Άργος από τους Βενετούς.
  • 1913: Αγήματα του Ελληνικού Στόλου απελευθερώνουν την Αλεξανδρούπολη. Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει την Ξάνθη.
  • 1920: Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει την Αδριανούπολη, φθάνοντας έως την Τσατάλτζα, έξω από την Κωνσταντινούπολη.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved