Το 2017 οι 3,5 ώρες για τη διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη με τρένο

Αναρτήθηκε Από: Gpapado
Το 2017 οι 3,5 ώρες για τη διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη με τρένο
Στην ίδια κατηγορία:
Στείλτο!
Εκτύπωσε το!
Σχόλια
A- A+
Το 2017 θα έχει ολοκληρωθεί το πρόγραμμα ηλεκτροκίνησης των συρμών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ώστε να καταστεί εφικτή η πραγματοποίηση σε 3,5 ώρες του ταξιδιού Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Μέχρι τότε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ φιλοδοξεί να προσελκύσει περισσότερους επιβάτες από τη μια με την εισαγωγή προγράμματος επιβράβευσης των τακτικών πελατών, το οποίο θα τεθεί σε πλήρη εφαρμογή από τον επόμενο μήνα, και από την με την επέκταση της υπηρεσίας των «Τραινοταξί» σε άλλες πέντε πόλεις (Λάρισα, Βόλο, Κατερίνη, Έδεσσα, Ξάνθη), αρχής γενομένης από τον Οκτώβριο.

Από τον ίδιο μήνα θα ξεκινήσει και η εξυπηρέτηση κατ’ οίκον στη Θεσσαλονίκη, σε πολύ προνομιακές τιμές, για τη μεταφορά του επιβάτη με ταξί από και προς το σπίτι του και τον σιδηροδρομικό σταθμό.

Από το Σεπτέμβριο εξάλλου θα τεθεί σε πιλοτική εφαρμογή σε ένα βαγόνι πρωτοποριακό πρόγραμμα ψυχαγωγίας, το οποίο θα δίνει στους επιβάτες τη δυνατότητα να επιλέγουν μεταξύ 20 ταινιών, που θα προβάλλονται στο κινητό, το λάπτοπ ή το tablet τους, στη διάρκεια του ταξιδιού.

Κάνοντας την εγγραφή τους στην ιστοσελίδα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, οι τακτικοί επιβάτες μπορούν να επωφεληθούν από μια σειρά ειδικών προνομίων, όπως η κατά προτεραιότητα πρόσβαση στα φθηνά εισιτήρια των 9 και 19 ευρώ στο δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη.

Αναφερόμενος στην αναστολή ορισμένων τοπικών δρομολογίων του προαστιακού σιδηροδρόμου Θεσσαλονίκης (προς Λάρισα και Έδεσσα) από τις 2 Σεπτεμβρίου ο διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, κ. Ζηλιασκόπουλος, υποστήριξε ότι πρόκειται για προσωρινή κατάσταση, που ουσιαστικά αποτελεί χρονική επέκταση του θερινού προγράμματος δρομολογίων κι αποφασίστηκε γιατί η κίνηση συνέχιζε να είναι μειωμένη προσθέτοντας ότι τα δρομολόγια θα επιστρέψουν στους κανονικούς ρυθμούς από 15 Σεπτεμβρίου.
Πηγή: http://www.amyntika.gr/to-2017-i-35-ores-gia-ti-diadromi-athina-thessaloniki-me-treno/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook
Πιστεύετε πως ο τάφος που βρέθηκε στις Σέρρες είναι του Μέγα Αλέξανδρου;
Ναι
Όχι
Δεν ξέρω
Φίλοι - Συνεργάτες
  • 1829: Υπογραφή συνθήκης μεταξύ Δ. Υψηλάντη και των Τούρκων.
  • 1914: Τμήματα στρατού της Αυτόνομης Βορείου Ηπείρου εισέρχεται και απελευθερώνει το Βεράτιο.
  • 1943: Το αντιτορπιλικό "Κουντουριώτης" αποβιβάζει άγημα στο Καστελλόριζο και υψώνει την Ελληνική Σημαία. Γερμανικό πλοίο εμβολίζει και βυθίζει το Ελληνικό υποβρύχιο "Λάμπρος Κατσώνης".
  • 1946: Αλβανική συμμορία εισέρχεται στην περιοχή Πλάκας και Ποντικάτων Ηπείρου αλλά αποκρούεται από ελληνική περίπολο.
Τελευταία Άρθρα
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας!

Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]
© 2013 eleysis-ellinwn.gr all rights reserved - Web Design by GPapado