Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ... Πράκτορες των CIA, FBI και DEA προειδοποίησαν από το 1996 για τα δεινά στις ΗΠΑ και τον υπόλοιπο κόσμο!

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015, 16:00
Κατηγορία: Διάφορα
Η αντίστροφή μέτρηση για τα καταστροφικά γεγονότα που θα συγκλονίσουν τον κόσμο έχει ξεκινήσει…

Τα οποία φυσικά θα ξεκινήσουν από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής…

Οι αποκαλύψεις το τελευταίο διάστημα περί απόλυτης χειραγώγησης των πολιτών δίνουν και παίρνουν και δυστυχώς μόνο αυξάνονται…

Ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, ως γνήσιος εκπρόσωπος της Νέας Τάξης Πραγμάτων που προωθεί την παγκοσμιοποίηση και για πολλούς ο Αντίχριστος επί γης, μετατρέπει βήμα βήμα τις ΗΠΑ σε ένα κράτος όπου θα αποτελείται από σύγχρονους σκλάβους, όπως ορίζεται και από την ατζέντα..

Ποια η τελευταία αποκάλυψη. Τρεις πράκτορες, από FBI, DEA, και CIA, ιδιαίτερα «γενναίοι», αποφάσισαν να βγουν μπροστά για να προειδοποιήσουν τους Αμερικανούς ότι πλέον αποτελούν έναν από τους εχθρούς του.

Τρομερές αποκαλύψεις που δεν σταματούν εκεί. Αναφέρουν οι 3 πως καθεστώς έρχεται μετά από εμάς και μας χρησιμοποιεί με όποιον τρόπο μπορεί. Η κυβέρνηση διευθύνει το εμπόριο ναρκωτικών, τις δολοφονίες, τη μαφία και ότι είναι απαραίτητο για την κατάκτηση του κόσμου.

Στα τέλη του όχι και τόσο μακρινού 1996 (αρχές 1997) τρεις ομοσπονδιακοί πράκτορες, ο Mike Levine και δύο ακόμα συνάδελφοι του με τη CIA, συναντήθηκαν για μια εκπομπή, σκοπός της οποίας ήταν να προειδοποιήσει την Αμερική ότι οι εν λόγω οργανισμοί τους οποίους έχουν εμπιστευθεί για την προστασία κατά της τρομοκρατίας, δεν κάνουν και τόσο καλά τη δουλειά του.

οΙ φρικτές τρομοκρατικές ενέργειες και Η απώλεια των δικαιωμάτων των πολιτών που ακολούθησαν και σίγουρα θα ακολουθήσουν κρούουν τον κώδωνα κινδύνου…

Ακούστε αυτά τα προφητικά λόγια τώρα, γιατί τίποτα δεν έχει αλλάξει.

Και το διαπιστώνουμε κάθε μέρα…

Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστευέτε ότι με την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ θα πάνε καλύτερα τα πράγματα για την χώρα μας;;;:
Σαν Σήμερα (31 Ιανουαρίου)
  • 1854: Ελληνικά επαναστατικά σώματα πολιορκούν και καταλαμβάνουν την Άρτα.
  • 1914: Οι Μεγάλες Δυνάμεις παραχωρούν και νομικώς στην Ελλάδα τα νησιά του Αιγαίου.
  • 1996: Ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού πέφτει υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες στη θαλάσσια περιοχή της νησίδος Ίμια.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved