Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

«Ανώτερα όντα» είναι οι ομοφυλόφιλοι, λέει Εβραιοαμερικανα ηθοποιός. Και ο Χίτλερ τα ίδια έλεγε για τους ναζί του...

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Σάββατo 15 Νοεμβρίου 2014, 23:00
Κατηγορία: Διάφορα
"Δεν ξέρω ποιους θα προσβάλω με αυτό, αλλά πρέπει να πω ότι νομίζω πως οι ομοφυλόφιλοι άνδρες είναι ανώτερα όντα, στο δικό μου το μυαλό", είπε. «Οι δύο πλευρές του εγκεφάλου επικοινωνούν καλύτερα από ό, τι σε έναν “straight” άνδρα και νομίζω ότι είναι πραγματικά σημαντικό.

Δεν είναι γυναίκες - είναι ακόμα άνδρες - και οι γυναίκες έχουν επίσης παχύτερο corpuscallosums (μεσολόβιο ή τυλώδες σώμα. Συνδέει μεταξύ τους τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου), έτσι νομίζω ότι είναι ο συνδυασμός αυτών των ιδιοτήτων που τους καθιστά σαν υπεράνθρωπους σε μένα ".

Το παραπάνω απόσπασμα προέρχεται από την Lisa Kudrow, την Εβραιο-Αμερικάνα ηθοποιό, γνωστή από την σειρά «Τα Φιλαράκια» (‘Friends’).

Πάντως μπορούσε να το συνεχίσει...
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Σαν Σήμερα (29 Νοεμβρίου)
  • 1822: Ο Στάικος Σταϊκόπουλος εισέρχεται στο Παλαμήδι του Ναυπλίου και υψώνει τη Γαλανόλευκη. Οι Έλληνες επαναστάτες, υπό τους Νικηταρά, Τσόκρη και Χατζηχρήστο, νικούν τον Δελή Αχμέτ μπέη στην Κορτέσα Κορινθίας.
  • 1826: Μετά από μάχη κατά των ανδρών του Κιουταχή, Ο Φαβιέρος εφοδιάζει με πυρίτιδα τους υπερασπιστές της Ακροπόλεως των Αθηνών.
  • 1851: Πεθαίνει στην Αθήνα ο Εμμανουήλ Ξάνθος από την Πάτμο, ένας εκ των τριών ιδρυτών της Φιλικής Εταιρείας.
  • 1912: Απόσπασμα Ευζώνων και το Σύνταγμα Κρητών απελευθερώνουν το χωριό Πεστά της Ηπείρου. Εκπνέει, θανάσιμα τραυματισθείς και αφού επολέμησε ηρωικώς κατά των Τούρκων στο Δρίσκο ο ποιητής Λορέντζος Μαβίλης.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved