Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

Ένας ταξίαρχος γράφει για το ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ των ΜΑΤ σε κατοίκους της ΧΙΟΥ! "Ντροπή, Αηδία και Αγανάκτηση! ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ για να σώσετε ότι μπορεί να σωθεί!"

5 Απρ, 11:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Χίος. Περιοχή «Ταμπάκικα». Βράδυ Κυριακής 3 Απριλίου 2016. Κυβέρνηση στη Χώρα για πρώτη φορά αριστερά, η συγκυβέρνηση του ευαίσθητου σε ανθρώπινα δικαιώματα κ. Τσίπρα και του λεγόμενου «φιλοπατριώτη» κ. Καμμένου.

Τα Ταμπάκικα είναι μια περιοχή της Χίου, όπου όταν η Ελλάδα μας, πριν πέσει στα χέρια των κορακιών, παρήγαγε και μεγαλουργούσε, υπήρχαν εκεί τα εργοστάσια επεξεργασίας δερμάτων. Μάλιστα τα δέρματα της Χίου ήταν ονομαστά για την ποιότητα τους.

Εκεί, μέχρι να δημιουργηθεί το Hot Spot, ένας από τους ιδιοκτήτες των παλαιών βυρσοδεψείων είχε παραχωρήσει τις εγκαταστάσεις του προκειμένου να μεταφέρονται οι πρόσφυγες και να καταγράφονται. Αυτό θα διαρκούσε κατά τις προβλέψεις των κυβερνώντων, περίπου 1 μήνα. Διήρκεσε 7 μήνες. Αυτό όμως είναι μια μικρή λεπτομέρεια σε ένα κράτος που δεν λειτουργεί τίποτα.

Οι κάτοικοι λοιπόν της περιοχής, την Κυριακή το βράδυ αντιλήφθηκαν να μεταφέρονται στα βυρσοδεψεία, με λεωφορεία, πρόσφυγες – λαθρομετανάστες, μάλιστα με χειροπέδες, για να κρατηθούν για μικρό χρονικό διάστημα, όπως τους διαβεβαίωσε κάποιος υπεύθυνος. Αντέδρασαν. Συγκεντρώθηκαν λίγοι, περίπου 10 – 20 και έφραξαν την δίοδο προς το βυρσοδεψείο.

Να σημειώσουμε ότι :

• Είναι οι ίδιοι κάτοικοι που τα σπίτια τους βρέχονται από θάλασσα και πάμπολλες φορές έσωσαν μισοπνιγμένους ανθρώπους που έφθαναν με τις τρύπιες βάρκες μπροστά στα σπίτια τους.

• Είναι οι ίδιοι κάτοικοι που πάμπολλες φορές έδωσαν τροφή στους πεινασμένους πρόσφυγες.

• Είναι οι ίδιοι κάτοικοι που πάμπολλες φορές έντυσαν με τα ρούχα τους, γυμνούς πρόσφυγες.

• Είναι οι ίδιοι κάτοικοι που πολλά καταστήματα τους βρίσκονται στην περιοχή και πάμπολλες φορές έκαναν παρέα και βοήθησαν τους πρόσφυγες να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα τους.

Αυτούς τους κατοίκους της Χίου, έσπασαν στο ξύλο, στην κυριολεξία, μια διμοιρία των ΜΑΤ, που συνόδευε τους με χειροπέδες λαθρομετανάστες. Καθώς :

• Την ίδια ώρα που οι ίδιοι αυτοί λαθρομετανάστες κατέστρεψαν το Hot Spot της Χίου, που δημιουργήθηκε για να τους στεγάσει, με ζημιές πάνω από 500.000 €. Κατέστρεψαν το ιατρείο των γιατρών του κόσμου, που βρίσκονται εκεί για να τους περιθάλψουν, με ζημιές πάνω από 30.000 €.

• Την ίδια ώρα που στον Πειραιά γίνεται το έλα να δεις.

• Την ίδια ώρα που στην Ειδομένη έχουν καταλάβει τη σιδηροδρομική γραμμή και είναι αδύνατη η διακίνηση ανθρώπων και εμπορευμάτων με ανυπολόγιστες ζημιές.

• Την ίδια ώρα που η Εθνική οδός Θεσσαλονίκης – Ευζώνων είναι κλειστή με ανυπολόγιστες ζημιές.

• Την ίδια ώρα που παραλύουν την ήδη ευρισκόμενη σε βαθιά ύφεση οικονομία μας και η Χώρα μας έχει διαλυθεί…..

Εκεί λοιπόν στο ακριτικό μας νησί, στην μυροβόλο Χίο, διάλεξαν οι κυβερνώντες να εφαρμόσουν την τάξη. Επάνω στους λιγοστούς κατοίκους της περιοχής, δέρνοντας τους ανελέητα. Δέρνοντας γυναίκες και 15ντάχρονα κορίτσια και στέλνοντας στο νοσοκομείο με σπασμένα πόδια μερικούς απ’ αυτούς.

Βλέποντας τους κυβερνώντες, πάνοπλους να κτυπούν τους λιγοστούς ανυπεράσπιστους πολίτες, ναι οι κυβερνώντες, γιατί οι άνδρες των ΜΑΤ δεν κτυπούν από μόνοι τους, παίρνουν εντολή για να κτυπήσουν και στη συγκεκριμένη περίπτωση η εντολή πρέπει να έχει δοθεί από πολύ ψηλά, αισθάνθηκα :

• Ντροπή για την εικόνα που παρουσιάζουν οι υπηρεσίες της Πατρίδος μου.

• Αηδία για τους ανίκανους ιδεοληπτικούς και κωλοτούμπες κυβερνώντες μας.

• Αγανάκτηση. ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ για να σώσετε ότι μπορεί να σωθεί.

κ. Νίκο Τόσκα. Συνάδελφε, συνομήλικε και γνωστέ μου. Μάθαμε στο στρατό ότι «σε μια μονάδα, για ότι γίνεται και για ότι παραλείπεται να γίνεται, υπεύθυνος είναι ο Διοικητής». Και σε πάρα πολλούς διοικητές, η εφαρμογή αυτής της αρχής, είχε ανάλογες επιπτώσεις. Αλήθεια εσείς αισθάνεστε καθόλου υπεύθυνος;

Αν ΟΧΙ. Σας χαρίζω τα λόγια της κτυπημένης κ. Ρούλας Δημοπούλου «Είδα να χτυπούν το γιο μου και πήγα να τον προφυλάξω. Με πέταξαν κάτω και με χτυπούσαν, ενώ τους έλεγαν ότι είμαι χειρουργημένη πριν από λίγες μέρες. Ποια μητέρα δεν θα προσπαθούσε να σώσει το γιο της… Ένοιωσα σα να μην είμαι Ελληνίδα, με χτυπούσαν Έλληνες αστυνομικοί χωρίς αιτία…» και το κλάμα – παράπονο του πατέρα της κτυπημένης 15ντάχρονης.

Αν ΝΑΙ...

Ανδριώτης Αργύριος

Ταξίαρχος ε.α.


  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

 
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

  • 1015
    Ο Αυτοκράτωρ Βασίλειος Β΄ ο Βουλγαροκτόνος καταλαμβάνει το φρούριο της Εδέσσης.
  • 1821
    Οι Τούρκοι συλλαμβάνουν και φυλακίζουν τους προκρίτους των Αθηνών.
  • 1941
    Στο οχυρό Ρούπελ προσέρχονται Γερμανοί αγγελιαφόροι για να ζητήσουν την παράδοση του οχυρού.

Φίλοι - Συνεργάτες