Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Ηλίας Τσιάπας: "Περιμένουμε νέο μεγάλο σεισμό την Κυριακή 23 Νοεμβρίου!"

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014, 22:00
Κατηγορία: Διάφορα
"Αναμενόμενο" χαρακτήρισε το σεισμό που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης ο ερευνητής σεισμολόγος, Ηλίας Τσιάπας στα parapolitika.gr. Μάλιστα η ομάδα του γνωστού σεισμολόγου, όπως ο ίδιος ανέφερε, είχε προβλέψει τους δύο σεισμούς από τις αρχές του μήνα με το ακριβές μέγεθος του σεισμού, αλλά και την ημερομηνία της πραγματοποίησής του, με μία μικρή απόκλιση ενός 24ωρου.

Έπειτα από επικοινωνία του parapolitika.gr με τον γνωστό ερευνητή ο κος Τσιάπας τόνισε πως "στις 23 Νοεμβρίου αναμένεται ακόμη μία μεγάλη σεισμική δόνηση στην Ελλάδα, από 5,1 έως και 5,6 Ρίχτερ. Φυσικά υπάρχουν και πιθανότητες εκτόνωσης γεγονός που θα μάθουμε, όπως και το ρήγμα το οποίο θα ενεργοποιηθεί τρεις μέρες πριν από την καθορισμένη ημερομηνία".

Μάλιστα ο κος Τσιάπας, επισήμανε στα parapolitika.gr πως "ο επόμενος σεισμός που είναι πιθανό να σημειωθεί στη χώρα είναι λίγες μέρες μετά στις 6 Δεκεμβρίου και να είναι κλίμακας 6,2 Ρίχτερ".

Π.Κ.
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι ο τάφος στην Αμφίπολη ανήκει στον Μέγα Αλέξανδρο;;;:
Σαν Σήμερα (2 Δεκεμβρίου)
  • 1823: Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μονρόε προτείνει στο Αμερικανικό Κογκρέσσο την αποστολή αμερικανού πρεσβευτή στην Ελλάδα.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved