Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Μητροπολίτης Αμφιλόχιος: «Το Gay Parade είναι η παρέλαση του θανάτου της χριστιανικής οικογένειας»

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Tρίτη 28 Οκτωβρίου 2014, 22:00
Κατηγορία: Διάφορα
Όπως είχε προγραμματιστεί, στους δρόμους  της πρωτεύουσας του Μαυροβουνίου πραγματοποιήθηκε την 25η Οκτωβρίου, Λιτανεία, για την τεκνοποίηση  , τον γάμο, την αγιότητα και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας στον Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως, ο  Μητροπολίτης Μαυροβουνίου,  Αμφιλόχιος, υπενθύμισε στους πιστούς της την ιερότητα του γάμου και της τεκνοποίησης. Αναφορικά με τη σχεδιαζόμενη στην πρωτεύουσα του Μαυροβουνίου, γκέι παρέλαση, ο Επίσκοπος είπε: «Μείνετε ήσυχοι, μπορώ να σας πω ενώπιον του Θεού και ανθρώπων, ότι αυτή είναι μια παρέλαση του θανάτου και της καταστροφής, και της δολοφονίας. Μία παρέλαση μη μελών της ανθρώπινης φυλής …».

Ο άνθρωπος οφείλει να είναι κυρίαρχος, στο μυαλό, την καρδιά και την ψυχή, για μην σκοτεινιάζει, διότι  έτσι σε αυτήν την κατάσταση του πάθους, δεν είναι σε θέση να δει το πρόσωπο του Θεού, αναφέρει η ιστοσελίδα της Αρχιεπισκοπής Μαυροβουνίου.

Η θρησκευτική πομπή πέρασε μέσα από το κέντρο της πόλης. Σε διάφορα ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου,  Αμφιλόχιος, σταματούσε για να διαβαστεί  το Ευαγγέλιο, προσφέροντας προσευχές για την σωτηρία της Εκκλησίας,  σε όλους τους  ορθοδόξους κατοίκους της Ποντγκόριτσα ,από τις δαιμονικές δυνάμεις που επιδιώκουν να μολύνουν το ιερό της ανθρώπινης ζωής.

Με την ολοκλήρωση της πομπής,  ο Μητροπολίτης απευθύνθηκε  και πάλι στους  συμμετέχοντες στην θρησκευτική πομπή, και υπενθύμισε ότι η ΜΚΟ «Queer Μαυροβούνιο» πρόσφατα τον αποκάλεσε «ομοφοβικό.»

«Υποψιάζομαι ότι όλα αυτά είναι παρόμοια με αυτά  που διαδραματίζονται στην Ευρώπη και την Αμερική, συμφωνώ με την ανακήρυξη μου ως «ομοφοβικού». Και πρέπει να πω ότι είμαι ευγνώμων για αυτό τον τίτλο,» κατέληξε ο Μητροπολίτης.

«Πράγματι, έχω αναγνωρίσει και θα αναγνωρίσουμε ενώπιον του Θεού και ανθρώπων, ότι μετά τον ουρανό και τη γη, αναγνωρίζουμε την  ομοφοβία. Περιφρονώ τον ψευδή  άνθρωπο, περιφρονώ τον άνθρωπο που πουλάει την ψυχή του στο διάβολο, επίσης περιφρονώ τον άνθρωπο που θέλει να βεβηλώσει την  εικόνα του Θεού, την εικόνα του Θεού … »κατέληξε  ο Μητροπολίτης Αμφιλόχιος.

Εμείς εδώ στο Pentapostagma.gr, δεν έχουμε στο να συμφωνήσουμε με τον Μητροπολίτη Μαυροβουνίου, ζητώντας να γίνει και στην χώρα μας ανάλογη θρησκευτική πομπή, για  να διώξουμε τα κακά δαιμόνια, που ταλανίζουν την χώρα μας.
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
:
 
Σαν Σήμερα (1 Ιανουαρίου)
  • 1776: Απαγχονισμός από τους Τούρκους στο Οδεμήσιο της Ιωνίας του νεομάρτυρα Πέτρου από την Τρίπολη Αρκαδίας.
  • 1813: Ίδρυση στην Αθήνα της "Φιλομούσου Εταιρείας".
  • 1822: Η Α΄ Εθνική Συνέλευση των επαναστατημένων Ελλήνων κηρύσσει στην Επίδαυρο την πολιτική ύπαρξη και ανεξαρτησία της Ελλάδος.
  • 1823: Σφαγές Ελλήνων από τους Τούρκους στις επαρχίες Μιραμπέλλου και Λασιθίου στην Κρήτη.
  • 1824: Εκδίδεται στο Μεσολόγγι το πρώτο φύλλο της εφημερίδος "Ελληνικά Χρονικά".
  • 1919: Αρχίζει η μεταφορά ακτοπλοϊκώς του Α΄ ΣΣ (23.351 άνδρες) στα λιμάνια της Μεσημβρινής Ρωσίας.
  • 2001: Το ευρώ αντικαθιστά ως νομισματική μονάδα τη δραχμή.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved