ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SITE
Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

"Ντροπή να γυρνάμε την πλάτη στην ΕΕ για τον Πούτιν" είπε ο... Θ.Χειμωνάς

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015, 16:00
Κατηγορία: Διάφορα
Αλαλούμ στα οικονομικά, φλερτ με τον εθνικισμό και την Ακροδεξιά, μπάχαλο σε μεταναστευτικό, εθνικά θέματα και αθλητισμό βλέπει ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Χειμωνάς, περιγράφοντας την κυβέρνηση ως τη «χειρότερη κυβέρνηση στην ανθρώπινη ιστορία», σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News.

Ο γνωστός συγγραφέας επιτίθεται προσωπικά κατά της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου, βάζοντάς την στην ίδια μοίρα με τους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής και χαρακτηρίζοντας «όνειδος» το «φλερτ» της, όπως λέει, με τους χρυσαυγίτες. «Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα; Συγκυβέρνηση με τη Χρυσή Αυγή;», διερωτάται.

Αναφορικά με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, τονίζει πως «αποτελεί ντροπή για τη χώρα να γυρνάμε την πλάτη στην ΕΕ και να φλερτάρουμε με τον Πούτιν» και ξεκαθαρίζει πως «η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη, δεν θα αφήσουμε κάποιους να την κάνουν πουτινικό προτεκτοράτο».

Όσο για τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη, σχολιάζει: «Εντάξει, ο Γιάννης φαίνεται ωραίος τύπος να πας μαζί του για κανένα ποτάκι και να μιλάς για γκόμενες. Μέχρι εκεί όμως. Δεν είναι δυνατόν ένας τόσο χύμα άνθρωπος να είναι υπουργός Οικονομικών [...]. Ο Βαρουφάκης μου θυμίζει τον Σάσα Μπάρον Κοέν στο Μπόρατ».

Εκφράζει εξάλλου την εκτίμησή του προς τον Γιώργο Παπανδρέου, υποστηρίζοντας πως η θέση του είναι στο ΠΑΣΟΚ, όμως «δεν μπορώ εγώ να τον καλέσω πίσω».

Πηγή: http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%AE-%CE%BD%CE%B1-%CE%B3%CF%85%CF%81%CE%BD%CE%AC%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%BB%CE%AC%CF%84%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%B5-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%B

Σημείωση
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα βγάλει το καλοκαίρι;;;:
Σαν Σήμερα (1 Απριλίου)
  • -334: Διάβασις του Ελλησπόντου από τον Μέγα Αλέξανδρο.
  • 1081: Ο Αλέξιος Κομνηνός ανεβαίνει στον θρόνο, αφού εκθρόνισε τον Νικηφόρο Βοτανειάτη με επανάσταση.
  • 1821: Ο τουρκικός όχλος της Κωνσταντινουπόλεως σφάζει Έλληνες στην εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής.
  • 1822: Αποφασίζεται με νόμο η σύσταση μικτού Συντάγματος Τακτικού Στρατού.
  • 1854: Έναρξη της Επαναστάσεως στην Χαλκιδική από τον Συνταγματάρχη Τσάμη Καρατάσο.
  • 1947: Θάνατος του Βασιλέως Γεωργίου Β΄.
  • 1955: Αρχίζει ο ένοπλος Απελευθερωτικός Αγώνας του Ελληνισμού στην Κύπρο.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved