Μεγάλη νίκη της Εθνικής Ομάδας Ελπίδων (2-1) με 9 παίκτες έναντι των Τούρκων!

Αναρτήθηκε Από: Gpapado
Σχόλια
A- A+
Πολύ μεγάλη νίκη επί της Τουρκίας με 2-1 σημείωσε στην Κατερίνη η Εθνική ομάδα των Ελπίδων, στο πλαίσιο του 7ου προκριματικού ομίλου για το Euro 2015, με την οποία αναρριχήθηκε στη δεύτερη θέση της κατάταξης.

Η επιτυχία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος προσλαμβάνει διαστάσεις άθλου, αφού εκτός της δυναμικότητας του αντίπαλου κατόρθωσε να φτάσει σε ολική ανατροπή του σκορ παίζοντας με εννέα παίκτες για περισσότερη από μία ώρα!

Στο 10΄ ο Τριανταφυλλόπουλος αποβλήθηκε και ταυτόχρονα ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι, με τον Μπασάν να κάνει το 0-1 από τα 11 μέτρα. Η κατάσταση φάνηκε να βγαίνει εκτός ελέγχου στο 26ο λεπτό, όταν και ο Κίτσιου αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα!

Οι Τούρκοι είχαν πια υπό πλήρη έλεγχο το παιχνίδι, αλλά στο 61ο λεπτό ο Καρέλης ισοφάρισε και ο ψυχολογικός συσχετισμός άλλαξε. Η ελληνική ομάδα δεν είχε να χάσει πια τίποτα, αφού μόνο η νίκη την εξυπηρετούσε, ο αντίπαλος είχε κλονιστεί κι έτσι στο 89΄ ο Μπουχαλάκης σκόραρε το νικητήριο γκολ δίνοντας ένα τεράστιο τρίποντο στην ελληνική ομάδα.
Ποιός είναι ο λόγος που επισκέφθεστε το Έλευσις Ελλήνων;;;
Επικαιρότητα
Αρχαία Ελλάδα
Τυχαία
Φίλοι - Συνεργάτες
  • 1916: Τα βουλγαρικά στρατεύματα εκκενώνουν τη Φλώρινα.
  • 1920: Ο Βασιλεύς Αλέξανδρος δέχεται θανατηφόρο δάγκωμα πιθήκου. Η Μεραρχία Σμύρνης διενεργεί επιδρομή κατά της Νίκαιας, την οποία βρίσκει εκκενωμένη και πυρπολημένη.
  • 1941: Σφαγές Ελλήνων από τους Αλβανούς στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας.
  • 1943: Σφαγές Ελλήνων από τους Γερμανούς στις Καρυές Λακωνίας.
  • 1944: Οι Γερμανοί εκκενώνουν τη Ναύπακτο και το Άργος.
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας!

Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]
© 2013 eleysis-ellinwn.gr all rights reserved - Web Hosting by Netplanet