Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Οι αλβανοί προσφέρουν Ελληνικά εδάφη σε ποδοσφαιριστή!!!

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013, 17:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Σε εθνικό θέμα έχει μετατραπεί η περίπτωση του Κοσοβάρου ποδοσφαιριστή Adnan Januzaj που παίζει στην Manchester United. Το όλο θέμα αφορά το σε ποια εθνική ομάδα θα επιλέξει ο νεαρός να αγωνιστεί.

Ο Αντιπρόεδρος του κρατιδίου του Κοσσυφοπεδίου, Behxhet Pacolli συμβουλεύει τον Αλβανό πρωθυπουργό Έντι Ράμα να προσφέρει στον Januzaj γη και ύδωρ, προκειμένου να επιλέξει την εθνική ομάδα Αλβανίας.

Ο Pacolli, όπως γράφουν τα αλβανικά ΜΜΕ, ο οποίος έχει παρακολουθήσει όλα όσα έχουν γραφτεί και ειπωθεί για τον Januzaj, τις συνεντεύξεις του ιδίου και του πατέρας του, καθώς και την εκστρατεία στο "Facebook", παραθέτει στον Αλβανό πρωθυπουργό Έντι Ράμα κάποιες συμβουλές για το πως πρέπει να προσεγγιστεί ο ποδοσφαιριστής ώστε να δεχτεί να φορέσει την φανέλα της εθνικής Αλβανίας.

Οι συμβουλές που εστάλησαν στον Αλβανό πρωθυπουργό και βάσει των οποίων πρέπει να κινηθεί είναι ώστε να δελεάσει τον ποδοσφαιριστή είναι οι εξής:

- να σταλεί αντιπροσωπεία του αλβανικού ποδοσφαίρου για να πείσει τον ποδοσφαιριστή να δεχθεί να παίξει με την εθνική ομάδα Αλβανίας,
- αντιπροσωπεία σε εθνικό επίπεδο για να πείσει την οικογένεια του στην Αγγλία
- να χορηγηθεί αλβανική υπηκοότητα στον ίδιο και στους συγγενείς
- να ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΓΗ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ, στην οικογένεια του και στον ίδιο για επενδύσεις.

Ειδικότερα ο αντιπρόεδρος του Κοσόβου δήλωσε:
«Θα υπάρξει ένα λαμπρό πρότυπο για τη νεολαία, θα επιταχύνει την ανάπτυξη του αθλητισμού και θα προσελκύσει άλλα ταλέντα στον κόσμο να έρθουν στην Αλβανία, η εικόνα της χώρας και του έθνους θα βελτιωθεί σημαντικά» λέει ο εν λόγω κύριος.

Για να τον προσεγγίζουμε και να δεχτεί, φαίνεται σαν να προσφέρουμε υλικά αγαθά, αλλά στην πραγματικότητα είναι μια πράξη που θα προωθήσει τον Βρετανικό και τον παγκόσμια τουρισμού στην Αλβανία, ιδίως της ελίτ.

Ας κάνουμε αυτό το μεγάλο ταλέντο, ένα πρότυπο του έθνους που θα χρησιμεύσει για να αναγεννηθεί το πνεύμα του. Είμαι βέβαιος ότι αν προσεγγίσουμε τον Adnan Januzaj, μπορεί να παίξει αυτό το ρόλο στην ιστορία. Απευθύνομαι στον Ράμα όχι μόνο με το θεσμικό ρολό που έχει, αλλά και για το όραμα που ο ίδιος εξέφρασε στην ομιλία στη Βουλή στο Κόσοβο.»
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Τι θα ψηφίσετε στις προσεχείς εθνικές εκλογές;;;:
Σαν Σήμερα (24 Ιανουαρίου)
  • 1827: Έλληνες επαναστάτες πολιορκούν την τουρκική φρουρά στο μοναστήρι του Αγίου Σπυρίδωνος.
  • 1913: Το υδροπλάνο "Ναυτίλος" ρίχνει 4 χειροβομβίδες σε τουρκικό ναύσταθμο.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved