Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

ΑΠΕΙΛΕΙ το Ισλαμικό Κράτος ΓΙΑ ΝΕΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ: "Εμείς αιματοκυλίσαμε το Παρίσι! Αρχίσαμε από τη Γαλλία, ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ Βρετανία και ΗΠΑ!"

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015, 21:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Την ευθύνη για το μακελειό στο Παρίσι και τους 12 νεκρούς στο περιοδικό Charlie Hebdo, όπως λένε οι πληροφορίες ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος. Όπως όλα δείχνουν ένας υψηλόβαθμος κληρικός στη Μοσούλη ανακοίνωσε ότι οι τζιχαντιστές ευθύνονται για την επίθεση. Πιο συγκεκριμένα ο Σεΐχης Αμπού Σαάντ Αλ Ανσάρι, μιλώντας από τη Μοσούλη του Ιράκ, η οποία βρίσκεται υπό τον έλεγχο του ISIS, δήλωσε «Ξεκινήσαμε με την επιχείρηση στη Γαλλία για την οποία αναλαμβάνουμε την ευθύνη. Θα ακολουθήσουν Βρετανία, Ηπα και άλλοι». Μάλιστα συνέχισε λέγοντας πως οι απειλές στοχεύουν προς όλες τις χώρες οι οποίες συμμετέχουν στις στρατιωτικές επιχειρήσεις (των οποίων ηγούνται οι ΗΠΑ), από τις οποίες έχουν χάσει τη ζωή τους πολλοί μαχητές του Ισλαμικού Κράτους.Αμερικανοί αξιωματικοί εμφανίζονται δύσπιστοι ως προς τις δηλώσεις του Αλ Ανσάρι, ωστόσο, ήδη πολλά στελέχη του Ισλαμικού Κράτους, αλλά και σε ιστοσελίδες τις οποίες ελέγχει γράφονται κείμενα υπέρ της επίθεσης στο Charlie Hebdo.
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Τι θα ψηφίσετε στις προσεχείς εθνικές εκλογές;;;:
Σαν Σήμερα (16 Ιανουαρίου)
  • 1829: Ελληνικός στολίσκος κυριεύει δύο τουρκικές κανονιοφόρους στο λιμάνι της Πρέβεζας.
  • 1878: Εθελοντικά σώματα από την ελεύθερη Ελλάδα εισέρχονται στην Κεντρική Θεσσαλία.
  • 1943: Το αντιτορπιλικό "Βασίλισσα Όλγα" βυθίζει ιταλικό πετρελαιφόρο στην Αδριατική.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved