ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SITE
Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...!!! ΔΥΟ ΑΛΓΕΡΙΝΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ "ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ" ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ...!!!

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Tρίτη 14 Απριλίου 2015, 18:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΑΣ...

Από που να το πιάσεις και που να τ’ αφήσεις. Δυο Αλγερινοί, που βρίσκονται στην Αθήνα για τουρισμό, μένουν στη Μεγάλη Βρετανία και δουλεύουν σε πολυεθνική, ήταν μεταξύ των συλληφθέντων για την κατάληψη της πρυτανείας του ΕΚΠΑ.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: τις τελευταίες ώρες η αστυνομία έχει κάνει 21 προσαγωγές για την κατάληψη της πρυτανείας του Πανεπιστημίου Αθηνών, εκ των οποίων οι 15 μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Ανάμεσα στους 15 συλληφθέντες ήταν πέντε ξένοι, από τους οποίους οι δυο είναι Αλγερινοί. Και εδώ αρχίζει το... πανηγύρι: πρόκειται για δυο εργαζόμενους σε πασίγνωστη πολυεθνική εταιρία, οι οποίοι έχουν έρθει στην Αθήνα για τουρισμό και μένουν στη Μεγάλη Βρετανία.

Και τι έκαναν στην κατάληψη του ΕΚΠΑ είναι η απορία που δημιουργείται. Και γι’ αυτό υπάρχει απάντηση. Αυτή τουλάχιστον που υποστηρίζουν οι ίδιοι: είδαν φως και μπήκαν. Κυριολεκτικά!

Είδαν το κτίριο, παλιό, με κόσμο απ’ έξω και αποφάσισαν να μπουν μέσα για να δουν τι γίνεται. Οι αντιεξουσιαστές μάλλον τους πέρασαν για πρόσφυγες που ήθελαν να τους συμπαρασταθούν, οι αστυνομικοί για... αντιεξουσιαστές που συμμετείχαν στην κατάληψη.

Κάπως έτσι, κατέληξαν από τη χλιδή της Μεγάλης Βρετανίας στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ.

Όσον αφορά στον Πολωνό υπήκοο που επίσης συνελήφθη έξω από το πανεπιστήμιο, αυτός δεν είναι τουρίστας αλλά... «μπουμπούκι»! Καταζητείται βάσει ευρωπαϊκού εντάλματος για διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Έχει ήδη προφυλακιστεί στον Κορυδαλλό και έχουν κινηθεί οι διαδικασίες για την έκδοσή του.

Πηγή: http://www.stoxos.gr/2015/04/blog-post_179.html

Σημείωση
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα βγάλει το καλοκαίρι;;;:
Σαν Σήμερα (16 Απριλίου)
  • 1772: Αποκεφαλίζεται στην Σμύρνη ο νεομάρτυρας Μιχαήλ.
  • 1818: Σφαγή στην Αδριανούπολη από τους Τούρκους του νεομάρτυρα Χριστοφόρου.
  • 1821: Ο Αρχιεπίσκοπος Ύδρας Γεράσιμος υψώνει την Σημαία της Επαναστάσεως.
  • 1827: Η τουρκική φρουρά στον Πειραιά παραδίδεται με συνθήκη στον Γεώργιο Καραϊσκάκη.
  • 1905: Ανταρτικό σώμα στο χωριό Δροσοπηγή της περιοχής Μορίχοβο περικυκλώνεται και δέχεται επίθεση του τουρκικού στρατού.
  • 1956: Ο στρατάρχης Χάρντινγκ εξαπολύει στην Κύπρο άγρια εκστρατεία εναντίον της ΕΟΚΑ.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved