Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΟΥΝ! Ανατριχίλα από την Κου Κλουξ Κλαν!!!

6 Μάϊ, 18:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
«Ηχηρή» επανεμφάνιση φαίνεται πως ετοιμάζει η ακραία εθνικιστική εμφάνιση Κου Κλουξ Κλαν η οποία έχει ξεκινήσει εκστρατεία σε πολιτείες όπως το Τέξας, η Λουιζιάνα, το Ιλινόι και η Πενσυλβάνια.

Μέλη της οργάνωσης μοίρασαν φυλλάδια και κόλλησαν προσπέκτους σε πόρτες σπιτιών, αυτοκίνητα και αυλές καλώντας τους πολίτες να ενταχθούν στην οργάνωση και να δημιουργήσουν πολιτοφυλακές.

Ο συνεχώς αυξανόμενος προβληματισμός για την ηγεσία του Μπαράκ Ομπάμα, η οικονομική κρίση και η αυξημένη μετανάστευση έχει ως αποτέλεσμα την άνοδο του εξτρεμισμού στις ΗΠΑ και διευκολύνει τον ρατσιστικό λόγο οργανώσεων όπως η ΚΚΚ.

Τα φυλλάδια έγραφαν χαρακτηριστικά «Η ΚΚΚ σε θέλει», όπως έγραφαν άλλοτε τα χαρτιά που μοίραζε ο αμερικανικός στρατός για να πείσει τους πολίτες να καταταχθούν, ενώ σε άλλα «διαφημιστικά» αναφερόταν «Οι νομοταγείς πολίτες μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι. Η ΚΚΚ περιπολεί τις γειτονιές. Καταταχθείτε και εσείς».

Ο λόγος της Κου Κλουξ Κλαν ήταν ανέκαθεν ρατσιστικός και υποστήριζε την ανωτερότητα της λευκής φυλής, ενώ, πλέον σε πρώτο πλάνο βρίσκονται και ζητήματα διαφυλετικών γάμων, δικαιώματα ομοφυλοφίλων και ζητήματα μεταναστευτικά.

Μάλιστα, το αμερικανικό Σύνταγμα προβλέπει ότι όλες οι εκστρατείες της ακροδεξιάς οργάνωσης είναι νόμιμες από τη στιγμή που δεν προτρέπουν σε χρήση βίας ή δεν έχουν βίαιο χαρακτήρα, ενώ η Κου Κλουξ Κλαν δεν έχει μπει ποτέ στην μεγάλη λίστα με τις τρομοκρατικές οργανώσεις.


  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

 
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

 • 1770
  Γεννάται ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.
 • 1821
  Οι οπλαρχηγοί Βασ. Μπούσδος και Ι. Λάππας εισέρχονται στην Θήβα, εκδιώκουν τους Τούρκους και υψώνουν την Σημαία της Επαναστάσεως. Τουρκικές δυνάμεις εισέρχονται στην Πάτρα, πυρπολούν την πόλη και προβαίνουν σε βιασμούς και άγριες σφαγές Ελλήνων. Η Σημαία της Επαναστάσεως υψώνεται στα νησιά Σπέτσες, Πόρο, Αίγινα και Σαλαμίνα.
 • 1822
  Οι Τούρκοι επιτίθενται κατά του χωριού Άγιος Γεώργιος και σφάζουν 2.300 Χιώτες και Σαμιώτες.
 • 1897
  Ελληνική δύναμη εισέρχεται στο τουρκικό έδαφος και καταλαμβάνει το ύψωμα Ανάληψη.
 • 1944
  Τμήμα 30 Ιερολοχιτών απελευθερώνει από τους Γερμανούς τους Έλληνες ομήρους που εκρατούντο στο Διδασκαλείο της Μυτιλήνης.

Φίλοι - Συνεργάτες