Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

Αποκάλυψη που σοκάρει – Να τι έκαναν στους πελάτες του σήμερα τα LIDL ξεφτιλίζοντας γονείς μπροστά στα μάτια των παιδιών τους

7 Ιούλ, 22:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι σήμερα τα Lidl Πατρών δεν εξυπηρετούν πολίτες με χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες ξεφτιλίζοντας γονείς μπροστά στα μάτια των παιδιών τους...

Σουπερ μάρκετ γερμανικών συμφερόντων στη Ρόδο, δεν δέχεται τις πιστωτικές κάρτες των καταναλωτών και ζητά μετρητά όπως καταγγέλλουν ακροατές του Sky!

Ειδικότερα σήμερα το πρωί, ακροάτρια κατήγγειλε στον Sky πως όταν έφτασε στο ταμείο και έδωσε την κάρτα της την ενημέρωσαν πως δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή και της ζήτησαν μετρητά.

Η συμπολίτισσά μας (τα στοιχεία της οποίας είναι στη διάθεση του Sky) αρκούντως ενημερωμένη είπε στην ταμία ότι είναι υποχρεωμένη να κάνει την συναλλαγή με την πιστωτική κάρτα. Η υπάλληλος, με βάση τις οδηγίες που είχε λάβει, αρνήθηκε να παραλάβει την κάρτα και τότε η συμπολίτισσά μας ζήτησε να μιλήσει άμεσα με τον προϊστάμενο του καταστήματος.

Ο προϊστάμενος αρνήθηκε να παραλάβει την κάρτα λέγοντας πως από σήμερα το κατάστημα δέχεται πλέον μόνο μετρητά και επικαλέστηκε βλάβη των τερματικών. Τότε η πελάτισσα κάλεσε το «100». Σε ανοικτή επικοινωνία με το «100» ζήτησε τα στοιχεία του προϊσταμένου του καταστήματος για να ενημερώσει επακριβώς τους αστυνομικούς ποιος είναι εκείνος που ζητά μόνο μετρητά για τις συναλλαγές και σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ο προϊστάμενος αρνήθηκε να τα δώσει. Αφού ενημερώθηκε η Αστυνομία για την άρνηση του προϊσταμένου του καταστήματος να δώσει τα στοιχεία του, έκανε γνωστό πως ξεκινάει περιπολικό να φτάσει για το σούπερ μάρκετ.

Συμφωνα με την καταγγελία, μόλις ο προϊστάμενος του σούπερ μάρκετ γερμανικών συμφερόντων ενημερώθηκε πως έρχεται περιπολικό ως δια μαγείας βρήκε λύση για το «χαλασμένο» τερματικό και έκανε αποδεκτή την κάρτα της συμπολίτισσάς μας κάτι που όμως δεν συνέβη ούτε με τους προηγούμενους πελάτες ούτε και με τους επόμενους αφού υπάρχει αναρτημένη ταμπέλα που αναφέρει πως δεκτά γίνονται μόνο τα μετρητά κι όχι οι πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες «λόγω βλάβης».

«Εκανα την καταγγελία για να ξέρει ο κόσμος τι συμβαίνει και πώς κάποιοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την σημερινή κατάσταση. Είναι παράνομο να μην γίνονται δεκτές οι κάρτες, να το ξέρει ο κόσμος» δήλωσε στον Sky ασκώντας κριτική στους κυβερνώντες για την ανεξέλεγκτη τροπή των γεγονότων μετά το κλείσιμο των τραπεζών.


  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

 
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

  • 1453
    Αποκρούεται νυχτερινή επίθεση τουρκικών δυνάμεων κατά της Κωνσταντινουπόλεως.
  • 1821
    Νίκες των Ελλήνων στους Μόλους και στην Σέλιμνα Μαντινείας. Το φρούριο της Μανδενίτσης Φθιώτιδος παραδίδεται στον Διοβουνιώτη.
  • 1829
    Παραδίδεται από την τουρκική φρουρά στις Ελληνικές δυνάμεις η Ναύπακτος και υψώνεται στο Φρούριό της η Ελληνική Σημαία.
  • 1878
    Υπογράφεται στο χωριό Σμόκοβο του όρους Όθρυς ανακωχή μεταξύ των Ελλήνων επαναστατών και των Τούρκων.
  • 1914
    Επίθεση κατά βορειοηπειρωτικού σώματος στο Τεπελένι.
  • 1922
    Απελευθέρωση της Νέας Εφέσου.
  • 1941
    Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν τα Σέρβια Κοζάνης και την Καλαμπάκα. Αυτοκτονεί στην Αθήνα ο Πρωθυπουργός Αλέξανδρος Κορυζής.

Φίλοι - Συνεργάτες