Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

ΒΙΝΤΕΟ: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΙΑΛΙΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΥΣ... ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ...

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Tρίτη 25 Νοεμβρίου 2014, 23:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Ένα γυμνό ριάλιτι με τίτλο «Ο Αδάμ ψάχνει την Εύα» γυρίστηκε φέτος το καλοκαίρι για λογαριασμό φινλανδικού και δανέζικου τηλεοπτικού καναλιού σε απομονωμένο ελληνικό νησί.

Υπάρχουν αντικρουόμενες πληροφορίες ως προς την ακριβή τοποθεσία, κάποιοι λεν πως η τοποθεσία ήταν στα ανοικτά της Λήμνου, κάπου κοντά στο τουρκικά παράλια, όμως κάποιοι άλλοι μιλούν για το Γυαλί Δωδεκανήσου.

Το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθεί τους γυμνούς διαγωνιζόμενους στο τηλεπαιχνίδι χωρίς να καλύπτονται τα επίμαχα σημεία, αν και η κάμερα αποφεύγει τα πολύ κοντινά πλάνα στα γεννητικά όργανα.

Η αναμετάδοση των επεισοδίων πρόκειται να ξεκινήσει σύντομα και αναμένεται να γνωρίσει μεγάλη επιτυχία όπως άλλωστε έγινε και με την πρώτη εκδοχή που προβλήθηκε τον περασμένο Μάρτιο από το ολλανδικό κανάλι RTLS με τίτλο Adam Zkt Eva. Ο πρώτος κύκλος γυρίστηκε σε ένα εξωτικό νησί στον Παναμά. Στην Ισπανία άρχισε να παίζεται στις 21 Οκτωβρίου με τον τίτλο Adam y Eva.

Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι ο τάφος στην Αμφίπολη ανήκει στον Μέγα Αλέξανδρο;;;:
Σαν Σήμερα (8 Δεκεμβρίου)
  • 1868: Μεγάλη καταστροφή του Σώματος Μανιατών υπό τον Δημ. Πετροπουλάκη στις Βρύσες Χανίων από τον τουρκικό στρατό
  • 1940: Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει το Αργυρόκαστρο.
  • 1943: Γερμανοί κατακτητές εισέρχονται στην Μονή του Μεγάλου Σπηλαίου και φονεύουν 13 υπερήλικες μοναχούς, 3 υπηρέτες, ένα προστατευόμενο ορφανό ηλικίας 7 ετών και 5 προσκυνητές.
  • 1944: Το Σύνταγμα Χωροφυλακής Μακρυγιάννη ανθίσταται ηρωικώς και αποκρούει σφοδρή επίθεση των κομμουνιστών ανταρτών.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved