Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

ΕΚΤΑΚΤΟ: Εισβολή με δύο νεκρούς σε εβραϊκό σουπερμάρκετ στο Παρίσι - Κρατάνε ομήρους γυναίκες και παιδιά!!!

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015, 16:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ

Όπως μετέδωσαν γαλλικά ΜΜΕ και επιβεβαίωσε λίγα λεπτά αργότερα η γαλλική αστυνομία, οι δράστες σκότωσαν τουλάχιστον δύο από τους ομήρους, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται μια γυναίκα και ένα παιδί!

Οι πρώτες πληροφορίες για τη νέα, συγκλονιστική αυτή υπόθεση αναφέρουν ότι δράστες είναι ένας άντρας και μια γυναίκα και πως έχουν στην κατοχή τους δύο καλάσνικοφ.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις αρχές είναι πολύ πιθανό οι δράστες να είναι τα άτομα που κρύβονται πίσω από την χθεσινή επίθεση στο προάστιο του Παρισιού, Μονρούζ και τη δολοφονία της αστυνομικού.

Για αυτό και η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις παρακάτω δύο φωτογραφίες, τονίζοντας πως πρόκειται πιθανότατα για τους ένοπλους που σκότωσαν χθες την άτυχη γυναίκα και μάλλον είναι υπεύθυνοι για τη σημερινή ομηρία στο εβραϊκό παντοπωλείο.



Προφανώς πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο αποσταθεροποίησης της Γαλλίας από ισλαμιστές. Aντιμέτωποι με ένα πραγματικό θρίλερ είναι τις τελευταίες ώρες οι Γάλλοι καθώς ενώ είναι σε εξέλιξη η υπόθεση ομηρίας σε πόλη της βόρειας Γαλλίας από τους δολοφόνους του Charlie Hebdo, ένας ένοπλος άντρας εισέβαλε σε εβραϊκό παντοπωλείο στο Παρίσι και σύμφωνα με πληροφορίες κρατά ομήρους.

Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες για ανταλλαγή πυροβολισμών.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να αδειάσουν την περιοχή ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δράστης είναι ο ίδιος με τη χθεσινή επίθεση επί της δημοτικού αστυνομικού στο Μονρούζ.

To σημείο της επίθεσης στην περιοχή Βιλιέ, περίχωρο του Παρισιού:





Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Τι θα ψηφίσετε στις προσεχείς εθνικές εκλογές;;;:
Σαν Σήμερα (16 Ιανουαρίου)
  • 1829: Ελληνικός στολίσκος κυριεύει δύο τουρκικές κανονιοφόρους στο λιμάνι της Πρέβεζας.
  • 1878: Εθελοντικά σώματα από την ελεύθερη Ελλάδα εισέρχονται στην Κεντρική Θεσσαλία.
  • 1943: Το αντιτορπιλικό "Βασίλισσα Όλγα" βυθίζει ιταλικό πετρελαιφόρο στην Αδριατική.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved