ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SITE
Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Ελληνες ξυπνήστε ~ Eτοιμάζουν ισλαμοποίηση των Βαλκανίων!!! Και η Αριστερά δεν θα μας εγγυηθεί τον πατριωτισμό μας, γιατί δεν την ενδιαφέρει... (Βίντεο)

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015, 19:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
ΒΙΝΤΕΟ/ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ

ΒΟΣΝΙΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ!.



Σε 25΄ νέο βίντεο με τίτλο αυτή τη φορά Honor is in Jihad «Δόξα στο τζιχάντ» και υπότιτλο «Ένα μήνυμα στο λαό των Βαλκανίων» παραγωγής της al Hayat Media Center της ISIS εμφανίζονται τζιχαντιστές από τη Βοσνία που πολεμούν στη Συρία και μιλούν για ισλαμοποίηση των Βαλκανίων. O επικεφαλής κάποιος που φέρει την κωδική ονομασία Αbu Jihad al Bosni απευθύνεται στην κάμερα και ανακοινώνει το μήνυμα κάλεσμα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:



Ευχαριστεί τον Αλλάχ όπως λέει για τη συμμετοχή τους στον αγώνα στη Συρία Sahm και δηλώνει πως είναι τιμή και περηφάνια γι αυτούς να παρουσιάζονται ως οι πιστοί του Αλλάχ που ήρθαν από τα Βαλκάνια. Στη συνέχεια παίρνουν το λόγο και οι υπόλοιποι.



Ω μουσουλμάνοι όλοι είμαστε μια ούμα δηλ ισλαμική κοινότητα,η ούμα του προφήτη Μωάμεθ η αγαπημένη κοινότητα του Αλλάχ λέι κάποιος….. Να γιατί η ούμα του ισλάμ είναι η ούμα των γενναίων ….oι εχθροί του ισλάμ γνωρίζουν τους κινδύνους που θέτει η khilafat και γι αυτό προσπαθούν να την καταστρέψουν. (Khilafah προέρχεται από τον αραβικό όρο «khalafa» που σημαίνει διαδοχή ή αντικατάσταση.Khilafah,είναι το κράτος σύμφωνα με το ισλάμ.Είναι το πολιτικό σύστημα που αποκαλύφθηκε από τον Αλλάχ στον Μωάμεθ.Ακολουθεί τη σαρία και έχει χαλίφη).



Με όλους τους τρόπους επιχειρούν να διασπάσουν τους μουσουλμάνους τονίζει.Άλλος αναφέρεται στον γιουγκοσλαβικό εμφύλιο και λέει ότι θυμάται και το τζιχάντ που έγινε σε εκείνο τον πόλεμο και τους μουτζαχεντίν που είχαν έρθει τότε από άλλες χώρες και μάλιστα αραβικές.



Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία της Αγίας Σοφίας ως αναφορά στην πόλη.Κατηγορούν τον Τίτο ότι αυτονόμησε την Αλβανία και ότι η Βοσνία Ερζεγοβίνη και τα υπόλοιπα μέρη που ένωσε ο Τίτο θα ξαναγίνουν ισλαμικά. Πρέπει να ξαναγυρίσουν με τα λόγια ή με τη βία στο πρότερο καθεστώς. Ήταν δικά τους τα Βαλκάνια διατείνονται ότι τώρα βρίσκονται στη Συρία και ότι τα βαλκάνια ανήκουν στο ισλάμ που πρέπει να γίνει και πάλι ο τόπος του Αλλάχ όπου θα μπορούν να ακολουθηθούν όλοι οι αυστηροί κανόνες.

«Eνταχθείτε σε εμάς ή σκοτώστε τους!» καλούν τους μουσουλμάνους των Βαλκανίων να πάνε να πολεμήσουν στη Συρία ή να επιτεθούν στις χώρες της περιοχής τους.(isdarat 4/6/15)



ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΤΟ Γ@ΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ (ΤΖΑΜΙ) ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠ’ΟΥΔΕΝΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!

ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ...



Πηγή: https://cretanpatriot.wordpress.com/2015/06/07/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%BE%CF%85%CF%80%CE%BD%CE%AE%CF%83%CF%84%CE%B5-e%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%AC%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B9%CF%83%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%BF%CF%80%CE%BF/

Σημείωση
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
:
 
Σαν Σήμερα (10 Ιουνίου)
  • 1470: Ενετοί και Έλληνες προβάλλουν ηρωική άμυνα, στο Παλαιόκαστρο Λήμνου, ενάντια στους Τούρκους.
  • 1570: Ενετοί και Έλληνες υπό τον Ιάκωβο Celsi και τον Μανώλη Μόρμορη απελευθερώνουν το Σοποτό Χειμάρρας από τους Τούρκους.
  • 1718: Συνθήκη του Πασάροβιτς μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας, με την οποία παραχωρείται στην Τουρκία ολόκληρη η Πελοπόννησος.
  • 1821: Ο Ομέρ Βρυώνης εισέρχεται στην πόλη της Λιβαδειάς. Οι Τούρκοι παραδίδουν το Αγρίνιο στους Έλληνες πολιορκητές.
  • 1822: Παραδίδονται στους Αθηναίους εφόρους και καπεταναίους 1.160 Τούρκοι που βρίσκονταν στην Ακρόπολη.
  • 1823: Δύναμη 10.000 Τούρκων, υπό τον Γιουσούφ πασά Περκοφτσαλή, πυρπολεί την Αράχωβα και το Καστρί Δελφών.
  • 1825: Οι Αιγύπτιοι καταλαμβάνουν και καίνε την Τρίπολη.
  • 1829: Νίκη των Ελλήνων επί των Τούρκων κοντά στη Θήβα.
  • 1877: Σύσταση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
  • 1920: Απόσπασμα της ΧΙΙΙ Μεραρχίας Πεζικού και του 1ου Συντάγματος Ιππικού απελευθερώνει το Σαλιχλί.
  • 1944: Οι Γερμανοί εκτελούν στο Δίστομο Βοιωτίας 218 πολίτες.
  • 1958: Λεηλασίες Ελληνικών καταστημάτων στη Λευκωσία από τους Τούρκους.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved