Σύντομα Διαθέσιμο!
Εσύ αδιάφορε "Ελληνα" καλό είναι να μας αδειάζεις την γωνιά... Εμείς οι ζωντανοί έχουμε αγώνα να κάνουμε!

Εσύ αδιάφορε "Ελληνα" καλό είναι να μας αδειάζεις την γωνιά... Εμείς οι ζωντανοί έχουμε αγώνα να κάνουμε!

ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ...

Ανέκαθεν σε κάθε εποχή, που επί των ημερών της είχε επέλθει κάποια αλλαγή, υπήρχε πάντα κάτι ξεχωριστό που την έκανε να διαφέρει.

Άλλοτε ένα γεγονός, άλλοτε ένας ηγέτης και άλλοτε μια ιδεολογία έχοντας φυσικά πάντα την κοινωνική μηχανική της εποχής σε λειτουργία.
Όταν αυτά τα χαρακτηριστικά συνυπάρξουν ταυτόχρονα τότε έχουμε επανάσταση.

Στις μέρες μας λοιπόν πολλοί έχουν σηκώσει αυτό το μπαϊράκι και ψελλίζουν την λέξη επανάσταση χωρίς να νιώθουν το βάρος.

Φυσικά αυτό είναι λογικό καθώς μιλούν για κάτι που ποτέ δεν αντιλήφθησαν και το θέλουν ,απλά και μόνο επειδή έχουν χάσει την βολέψη τους, αλλά με μια βασική προϋπόθεση.....

..να βάλουν άλλοι το κεφάλι τους μπροστά.

Φυσικά μιλώ για όλους αυτούς που γεμίζουν καθημερινά τις καφετερίες μιλώντας και κραυγάζοντας για το άδικο και το δίκαιο.

Για το τέλμα το οποίο έχει περιέλθει η κοινωνία, για την κυβέρνηση που κλέβει τον μισθό τους, για την εισβολή που δέχεται η χώρα μας από ορδές λαθρομεταναστών και απαιτούν επανάσταση.

Ταυτόχρονα κανονίζουν το βραδινό τους πρόγραμμα, άλλοι θα πάνε να τα «σπάσουν» σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί ακούγοντας κάποιον «καλλιτέχνη» που αμείβεται με ποσά εντελώς δυσανάλογα για την εποχή ή θα μείνουν σπίτι τους παρακολουθώντας στην τηλεόραση τους ότι τους προσφέρουν τα κανάλια των μεγαλοεργολάβων για την -αποχαύνωση- ψυχαγωγία τους.

Θα σπεύσουν φυσικά να βάλουν στο ιντερνετ φωτογραφίες και βίντεο από το μέρος που διασκέδαζαν και ανάλογα τραγούδια για να εισπράξουν «λάικ» από του όμοιους τους για να συνεχίζουν να ζουν μέσα στον ψεύτικο κόσμο που αυτοί έπλασαν και διαμένουν εκεί, άλλωστε ο θεός πριν σε καταστρέψει σε κάνει πάντα ματαιόδοξο.


Ήρεμοι μετά θα αποσυρθούν στα κρεβάτια τους αδιαφορώντας για το τι γίνεται έξω από τον μικρόκοσμο τους και αυτό, γιατί απλά δεν έχει χτυπήσει ΑΚΟΜΑ την δική τους πόρτα η φτώχεια και η εξαθλίωση.  



Δεν νοιάζονται για τους συμπατριώτες τους που χτυπημένοι από την μανία των δοσιλογικών κυβερνήσεων, ίσως δεν έχουν να φανέ, δεν έχουν πλέον σπίτια, είναι άνεργοι ή βλέπουν τα παιδία τους να πεινάνε.

Τι σχέση έχει όμως ο δικός σας σκοπός με τον δικό μας.... Ο δικός σας κόσμος των ψευδαισθήσεων και τις ευθυνοφοβίας είναι νεκρός και είναι καλός μόνο για εσάς που ζείτε εκεί μέσα δεν έχει σχέση με τον δικο μας σκοπό.

Για εμάς η μάχη για την επανάκτηση της ανεξαρτησίας της Πατρίδος μας πρέπει είναι η καθημερινότητα μας.

Η πίστη στο έθνος, η ζωή μας. Ο λαός μας η αρχή και το τέλος στην εξαθλίωση του!!

Κάθε ένας από εμάς πρέπει να είναι ένας μαχητής αφιερωμένος στο έθνος , την θρησκεία και την οικογένεια.

Άξιες που η επελαύνουσα νέα τάξη θέλει να εξαφανίσει.

Γι’ αυτό ακριβώς εμείς στεκόμαστε γρανιτένιοι και ακλόνητοι, ολοι μαζι θα ειμαστε είμαστε η τελευταία γραμμή άμυνας και ο χειρότερος εφιάλτης τους.

Θέλουμε να σαρώσουμε αυτό το σάπιο κράτος και να αναγεννήσουμε το έθνος, γι’ αυτό είμαστε σε εγρήγορση !!!.

Πρέπει να αναλάβουμε  αυτόν τον ιερό αγώνα με πλήρη συναίσθηση και με την ιδέα ότι είμαστε υποχρεωμένοι να τον φέρουμε εις πέρας .

ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΦΕΡΟΥΜΕ.

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ !!!
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved