Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων
Τελευταία Νέα
Έτσι απασχολούν τους Ελλαδίτες και εκείνοι αποδέχονται αυτά που... «πρέπει»

Έτσι απασχολούν τους Ελλαδίτες και εκείνοι αποδέχονται αυτά που... «πρέπει»

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014, 21:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Καθοδηγούμενοι φοιτητές, «ταξικές κοινωνίες» και… εμφύλιος

Την ώρα που τα εθνικά θέματα «φουντώνουν» και η ελλαδική οικονομία έχει ανάγκη από απλά μαθηματικά, κόμματα σε πανεπιστήμια στρατολογούν φοιτητές, ενώ η ιδεοληπτική αντιπαράθεση με θέμα τον εμφύλιο καλά κρατεί σε Κοινοβούλιο και πρόσφατα σε παρελάσεις.

Η συμπεριφορά καθοδηγούμενων από κόμματα και παρατάξεις φοιτητών στα πανεπιστήμια έχει ήδη δώσει πάτημα στους υπέρμαχους της ιδιωτικοποίησής τους. Οι άνευ ουσίας καταλήψεις, η οχλαγωγία, η φθορά, τα γεμάτα μίσος συνθήματα στους τοίχους και το ιδεολογικό αλαλούμ αποτελούν το καλύτερο άλλοθι αντικατάστασης της δημόσιας παιδείας. Εν ολίγοις κάποιοι λειτουργούν για εκείνους που υποτίθεται αντιμάχονται και κανείς δεν ασχολείται με την ουσία της παιδείας και την παγκοσμιοποιητική προπαγάνδα που έχει επιβληθεί από τον Ο.Η.Ε.

Από την άλλη, και ενώ έχουμε 2014, σε παρελάσεις και μέρη πολιτικής «εποικοδομητικής συζήτησης» γυρνάνε τον χρόνο στην δεκαετία του 40, όχι για να θυμηθούν την ομοψυχία των Ελλήνων κατά των κατακτητών αλλά τον εμφύλιο, τον οποίο επέβαλλαν οι Μεγάλες Δυνάμεις για κρατήσουν την Ελλάδα κάτω και διασπασμένη. Ακριβώς όπως προσπάθησαν παλαιότερα οι Πέρσες με την Αθήνα και την Σπάρτη.

Είναι πραγματικά κρίμα για την χώρα να καθοδηγείται από ιδέες που μας γυρίζουν μερικές δεκαετίες πίσω, επειδή μερικοί απαιτούν από ένας κράτος να τους θρέφει εσαεί και εκείνοι να δρουν σαν μάζα δίχως πλάνο παρά μόνο με τυφλή οργή που εξυπηρετεί όσους θέλουν την Ελλάδα στάσιμη και υποταγμένη. Μάλιστα πολλοί ζητούν «ταξικές κοινωνίες», όπου το σύνολο -δηλαδή οι εξουσιαστές που θα ελέγχουν το σύνολο- θα αντικαταστήσει πλήρως την ελεύθερη σκέψη. Όπως στις πρώην σοβιετικές χώρες. Και όποιος τολμήσει ας πει κάτι το διαφορετικό. Πολύ ωραία! Οι μεν προπαγανδίζουν την μάχη μεταξύ «εθνών» οι δε μεταξύ τάξεων και την λύση θα επιχειρήσει να δώσει η παγκόσμια κυβέρνηση και πλήρως ελεγχόμενες ΜΚΟ με μια υποτιθέμενη «ειρήνη». Ψιλά γράμματα για την μάζα…

Μέσα σε αυτό το χάος θα περάσουν κι άλλα μέτρα, όχι μόνο οικονομικά αλλά και κοινωνικοπολιτικά, πολλά από αυτά εναντίον της πίστης και της ιδιοσυγκρασίας μας. Οι περισσότεροι, πατριώτες και μη, θα τα αποδεχθούν, αφού με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα είναι… απασχολημένοι.

Έτσι, ούτε το επικείμενο γεωστρατηγικό μπαμ στην περιοχή θα μας ξυπνήσει με την μία, αλλά οι εξελίξεις από εκεί και πέρα, καθότι τα πράγματα με δική μας ευθύνη, όχι μόνο των πολιτικάντηδων, θα γίνουν ακόμα δυσκολότερα.
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved