Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων
Γεωργιανός απειλούσε ότι θα μαχαιρώσει κόσμο με σπασμένο μπουκάλι σε μπουγατσάδικο της Θεσσαλονίκης! Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ με τη σύλληψη του δράστη!

Γεωργιανός απειλούσε ότι θα μαχαιρώσει κόσμο με σπασμένο μπουκάλι σε μπουγατσάδικο της Θεσσαλονίκης! Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ με τη σύλληψη του δράστη!

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Tρίτη 4 Νοεμβρίου 2014, 20:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Ένα δύσκολο περιστατικό κλήθηκε να διαχειριστεί τα ξημερώματα η άμεση δράση στη Θεσσαλονίκη. Ένας Γεωργιανός απειλούσε ότι θα μαχαιρώσει με σπασμένο μπουκάλι τους θαμώνες και τον ιδιοκτήτη μπουγατσατζίδικου στη συμβολή των οδών Αλ. Σβώλου και Δ. Γούναρη.

Όπως διαβάζουμε στο thestival.gr, μέσα σε λίγα λεπτά το σημείο αποκλείστηκε από άντρες της άμεσης δράσης και της ομάδας Ζ. Ο δράστης πείστηκε από τους αστυνομικούς να αφήσει κάτω το σπασμένο μπουκάλι. Στη συνέχεια συνελήφθη και επιβιβάστηκε σε περιπολικό της άμεσης δράσης.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες εάν η Αστυνομία είχε καθυστερήσει να φτάσει στο σημείο ενδεχομένως να είχαν σημειωθεί σοβαροί τραυματισμοί.

Δείτε στο βίντεο τη σύλληψη του δράστη από του αστυνομικούς.

Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Σαν Σήμερα (14 Νοεμβρίου)
  • 1800: Οι Τούρκοι απαγχονίζουν τον αγιορείτη νεομάρτυρα Κωνσταντίνο από την Ύδρα.
  • 1821: Οι Τούρκοι πυρπολούν τον Πολύγυρο Χαλκιδικής και σφάζουν πολλούς από τους κατοίκους του.
  • 1827: Νικηφόρος μάχη στο Τρικέρι Μαγνησίας.
  • 1848: Οι Τούρκοι απαγχονίζουν στην Κρήτη τον νεομάρτυρα Παντελεήμονα.
  • 1906: Το ανταρτικό σώμα του Ανθυπολοχαγού Σαράντου Αγαπηνού (Τέλλου Άγρα) επιτίθεται εναντίον της βουλγαρικής καλύβας στο Ζερβοχώρι της λίμνης Γιαννιτσών.
  • 1919: Συνθήκη του Νεϊγύ, με την οποία τερματίστηκε η εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ των νικητριών δυνάμεων και της Βουλγαρίας.
  • 1940: Απώθηση της ιταλικής μεραρχίας Φερράρα στο στενό Δελβινακίου από τον Ελληνικό Στρατό.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved