ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SITE
Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Γιατρός από την Αυστραλία καλεί συναδέλφους του να ενταχθούν στο ΙSIS - Βίντεο προπαγάνδας

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Δευτέρα 27 Απριλίου 2015, 19:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Ένας νεαρός γιατρός από την Αυστραλία εμφανίζεται σε βίντεο προπαγάνδας από το Ισλαμικό Κράτος, όπου έχει μεταβεί και καλεί τους συναδέλφους του από τη Δύση να πράξουν το ίδιο.

Ο γιατρός εμφανίζεται στο επίμαχο βίντεο μέσα στην πτέρυγα πρόωρων βρεφών στο Γενικό νοσοκομείο της πόλης Ράκα στη Συρία, που αποτελεί το προπύργιο των τζιχαντιστών.

Ο ίδιος δηλώνει πως ονομάζεται Αμπού Γιουσούφ και έχει μετανιώσει που δεν πήγε νωρίτερα στο Ισλαμικό Κράτος να βοηθήσει τους μουσουλμάνους «αδελφούς» του. Ο γιατρός, που εμφανίζεται με την ιατρική ρόμπα και το στηθοσκόπιο, υποστηρίζει ότι στο Ισλαμικό χαλιφάτο δεν υπάρχει έλλειψη ιατρικού εξοπλισμού, αλλά εξειδιεκευμένου ιατρικού προσωπικού και απήυθυνε έκκληση στους «αδελφούς» του και στις «αδελφές» του στη Δύση να σπεύσουν να βοηθήσουν τους τζιχαντιστές, οι οποίοι έχουν ανάγκη από γιατρούς, νοσοκόμους και οδοντιάτρους.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Αυστραλίας news.com.au ο γιατρός ήταν φοιτητής ιατρικής στην Αδελαϊδα και είχε το όνομα Ταρέκ Καμλέχ, ενώ ήταν γνωστός για τον εθισμό του στο αλκοόλ και τις σχέσεις του με πολλές γυναίκες.

Ο αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αυστραλίας (Australian Medical Association), Στίβεν Πάρνις, δήλωσε ότι τα μέλη του συλλόγου είναι εξοργισμένα με τον γιατρό και τόνισε ότι όσα αναφέρει στο επίμαχο βίντεο ο Γιουσούφ έρχονται σε αντίθεση με τις αντιλήψεις και τις απόψεις του συλλόγου για τους τζιχαντιστές.



Πηγή: http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CF%8C%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%85%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B4%CE%AD%CE%BB%CF%86%C

Σημείωση
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα βγάλει το καλοκαίρι;;;:
Σαν Σήμερα (28 Απριλίου)
  • 1821: Ο Κολοκοτρώνης ανακηρύσσεται Αρχιστράτηγος της Καρύταινας Πελοποννήσου.
  • 1825: Νίκη των Ελλήνων επί των Αιγυπτίων σε ναυμαχία έξω από την Μεθώνη.
  • 1897: Η Ελληνική Κυβέρνηση αποδέχεται την ανάκληση του Ελληνικού Στρατού από την Κρήτη και την αυτονομία της νήσου.
  • 1906: Ο αρχηγός ανταρτικού σώματος Ανθλγός Πραντούνας Χρ. (Καψάλης) φονεύεται από βουλγαρική ενέδρα στην λίμνη των Γιαννιτσών.
  • 1921: Απόκρουση από τις Ελληνικές δυνάμεις τουρκικών επιθέσεων στο Εσκί Σεχήρ.
  • 1941: Οι Ιταλοί καταλαμβάνουν την Κέρκυρα.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved