Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ... ΕΤΣΙ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΡΩΜΑΝΟΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΚΟΡΟΪΔΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ... ΣΥΡΙΖΕΟΣ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ...!!!

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014, 20:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Η Εφημερίδα των Ελληνόψυχων κυκλοφορεί από Πέμπτη πρωϊ (ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΕΤΑΡΤΗ) αλλά πρέπει να βρίσκεται στα περίπτερα και τα ψιλικατζίδικα ΟΛΗΣ της εως τώρα απελευθερωμένης Ελλάδος (και της Κύπρου συμπεριλαμβανομένης) και το Σαββατοκύριακο. (και για όλη την εβδομάδα) Δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένα σημείο διάθεσης τύπου, και στο πιό απομακρυσμένο χωριό που να μην έχει τον "ΣΤΟΧΟ".

Στην Κύπρο η διάθεση γίνεται από ΟΛΑ τα σημεία διάθεσης Ελλαδικού τύπου. Η ανάρτηση της εφημερίδας ΣΑΣ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και σε εμφανές σημείο τουλάχιστον κατά την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας της. Αν δεν βρείτε τον "ΣΤΟΧΟ" ενημερώστε μας στο [email protected]

Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι ο τάφος στην Αμφίπολη ανήκει στον Μέγα Αλέξανδρο;;;:
Σαν Σήμερα (28 Δεκεμβρίου)
  • 1667: Πλοιάρια που μετέφεραν Μανιάτες πλήττουν τουρκικά πλοία που πολιορκούσαν την Κρήτη.
  • 1826: Ο Γ. Καραϊσκάκης νικά τον Βελή αγά στην θέση "Ομέρ Εφέντι", κοντά στο Λιδωρίκι Φωκίδος.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved