Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
Iσραήλ: Κάλεσμα σε gay πάρτι όπου μιμούνται τους αποκεφαλισμούς των τζιχαντιστών [εικόνες]!

Iσραήλ: Κάλεσμα σε gay πάρτι όπου μιμούνται τους αποκεφαλισμούς των τζιχαντιστών [εικόνες]!

Σάλο έχουν προκαλέσει στο Ισραήλ, οι αφίσες με τις οποίες η σελίδα Dreck καλεί το κοινό να προσέλθει στο γκέι πάρτι που διοργανώνει, στις οποίες δύο άνδρες-μοντέλα μιμούνται τις αποτρόπαιες εκτελέσεις του βρετανού και των αμερικανών ομήρων στο Ιράκ από τους τζιχαντιστές.

Η σελίδα Dreck, γνωστή για τα events της για τους ομοφυλόφιλους στο Τελ Αβίβ, άντλησε την έμπνευση της από τους φρικτούς on camera αποκεφαλισμούς των Τζέιμς Φόλεϊ, Στίβεν Σότλοφ και Ντείβιντ Χέινς, που προκάλεσαν τον αποτροπιασμό στη διεθνή κοινότητα, την ωρα που είναι σε εξέλιξη και τέταρτο θρίλερ με βρετανό αιχμάλωτο.

Στο ένα από τα δύο posters, με τα οποία οι διοργανωτές προσπαθούν να προσελκύσουν επισκέπτες στo event, διακρίνεται ένας άνδρας όρθιος να φορά μαύρα όπως ο εκτελεστής του Ισλαμικού Κράτους και να ακουμπά το χέρι του σε έναν άλλον άνδρα που έχει γονατίσει, φορώντας πορτοκαλί μανδύα, όπως οι όμηροι των αποτρόπαιων βίντεο.

israil_kalesma_se_gay_parti_opou_mimountai_tous_apokefalismous_ton_tzixantiston_eikones-2.jpg

Στο δεύτερο poster, ένας άνδρας ανεμίζει μια μαύρη σημαία, που παραπέμπει σε αυτή του ISIS και του ισλαμιστικού εξτρεμισμού. Την εν λόγω εικόνα συνοδεύει η εξής λεζάντα: «Κι ενώ το Νέο Ισλαμικό Κράτος κερδίζει έδαφος στη Μέση Ανατολή, εμείς στο Dreck αποφασίσαμε να ενδώσουμε στη Σαρία και να διασκεδάσουμε το ξεροκέφαλο ISIS».

israil_kalesma_se_gay_parti_opou_mimountai_tous_apokefalismous_ton_tzixantiston_eikones-3.jpg

Η ιδιότυπη καμπάνια προκάλεσε αντιδράσεις στην κοινότητα των γκέι του Ισραήλ, αλλά και σε όλη την εβραϊκή κοινή γνώμη. Χρήστες του Facebook, την χαρακτήρισαν «αποκρουστική» και την κατηγόρησαν για «πτωχή σάτιρα».

Επειτα από τη θύελλα των αντιδράσεων, το Dreck απέσυρε το poster με τους δύο άνδρες, αλλά κράτησε την άλλη αφίσα.
Δημοσκόπηση
Ποιός είναι ο λόγος που επισκέφθεστε το Έλευσις Ελλήνων;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved