Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΤΡΙΑΣ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΑΙΡΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015, 17:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Μια  διαδηλώτρια είναι νεκρή σε συγκρούσεις με την αστυνομία στο Κάιρο .Σύμφωνα με εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας η γυναίκα τραυματίστηκε θανάσιμα από σκάγια κυνηγητικού όπλου. Ένας νεαρός την μεταφέρει στα χέρια.Την απομακρύνει από την δύσκολη περιοχή.Ξεψυχάει στα χέρια του. Μάταια περιφέρεται στους δρόμους αναζητώντας βοήθεια....





Η Shaimaa al-Sabbagh γραμματέας του κόμματος της Λαικής Σοσιαλιστικής Συμμαχίας   στηνΑλεξάνδρεια σκοτώθηκε σε διαδήλωση στο κέντρο του Καίρου το Σάββατο αναφέρουν ασφαλείς πηγές 1 ημέρα πριν την επέτειο της λαικής εξέγερσης κατά του Hosni Moubarak το 2011.



Πολλές διαδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν αυτήν την εβδομάδα στο Κάιρο και στην Αλεξάνδρεια προς τιμήν της ίδιας επετείου της εξέγερσης των 18 ημερών που έθεσε τέλος στην 30ετή εξουσία του Moubarak.



Πηγές ασφαλείας μεταφέρουν ότι η άτυχη γυναίκα πυροβολήθηκε με κυνηγητικό όπλο κοντά στην πλατεία Tahrir την πλατεία που συνδέθηκε με την αραβική άνοιξη αλλά και τον ισλαμιστικό μεσαίωνα που την διαδέχτηκε σε όλη την  Μέση Ανατολή.

Ο  πρόεδρος Sisi είχε δηλώσει αυτήν την εβδομάδα ότι οι αιγύπτιοι έχουν το δικαίωμα να διαδηλώσουν αλλά προειδοποίησε ότι ανάλογες κινητοποιήσεις θα μπορούσαν να θίξουν την οικονομία. (Reuters, AFP 24 – 1-2015)





Στην γεννέτειρά της την Αλεξάνδρεια πραγματοποιήθηκε την Κυριακή η κηδεία της ακτιβίστριας.
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστευέτε ότι με την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ θα πάνε καλύτερα τα πράγματα για την χώρα μας;;;:
Σαν Σήμερα (29 Ιανουαρίου)
  • 1638: Στραγγαλισμός από τους Τούρκους του Οικουμενικού Πατριάρχη Κυρίλλου Λουκάρεως στην Κωνσταντινούπολη.
  • 1802: Στραγγαλισμός από τους Τούρκους του νεομάρτυρα Δημητρίου από την Χίο.
  • 1829: Δύναμη 3.500 Τούρκων επιτίθεται εναντίον των Ελλήνων στο Μαρτίνο Λοκρίδας.
  • 1897: Στην Γενική Συνέλευση των Κρητών, στο Τζερμιάδο Λασιθίου, κηρύσσεται η Ένωση της Κρήτης με την Μητέρα Ελλάδα.
  • 1941: Πεθαίνει ο Ιωάννης Μεταξάς. Ο Ελληνικός Στρατός ολοκληρώνει την κατάληψη της κορυφογραμμής Τρεμπεσίνας Βορείου Ηπείρου.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved