ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SITE
Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΤΖΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015, 14:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Μεγάλη δυσαρέσκεια προκαλεί στην Τουρκία η απόφαση της γαλλικής κυβέρνησης που πήρε μεγάλη έκταση στον τουρκικό τύπο, να προχωρήσει στο άμεσο κλείσιμο ογδόντα μουσουλμανικών τζαμιών σε όλη την γαλλική επικράτεια, σαν πρώτο βήμα μιας εκστρατείας δραστικού περιορισμού της δραστηριότητα των ισλαμικών ιδρυμάτων στην χώρα.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Γάλλου πρωθυπουργού Manuel Valls, τα μουσουλμανικά τζαμιά στην Γάλλια έχουν μετατραπεί σε εστίες ισλαμικής προπαγάνδας και μετά τα γεγονότα της Τυνησίας καθώς και την επίθεση που έγινε πρόσφατα κοντά στην Λυών από φανατικό μουσουλμάνο με θύμα ένα Γάλλο υπήκοο, υποχρεώνουν την γαλλική κυβέρνηση να λάβει για πρώτη φορά τέτοια μέτρα κατά των μουσουλμάνων της Γαλλίας.

Η απόφαση της γαλλικής κυβέρνησης δείχνει για άλλη μια φορά το τεράστιο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με την συνεχή εξάπλωση του Ισλάμ στις ευρωπαϊκές χώρες και με την ανεξέλεγκτη εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων, πολλοί από τους οποίους είναι σίγουρο πως ανήκουν στις τάξεις των Τζιχαντιστών, με συνέπεια τον άμεσο κίνδυνο εκδήλωσης και νέων τρομοκρατικών επιθέσεων από τους Τζιχαντιστές μέσα στην καρδιά της Ευρώπης.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, εμείς εδώ στην Ελλάδα με την πρωτοβουλία των «αξιότιμων» ισλαμολάγνων δημάρχων Αθήνας και Θεσσαλονίκης, θα προχωρήσουμε στην ικανοποίηση της «προοδευτικής» τους πρόθεσης να γεμίσουν με μιναρέδες τους δήμους τους.

Και εις ανώτερα!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2015/07/%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CF%84%CE%B6%CE%B1%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B3.html

loading...
Σημείωση
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα βγάλει το καλοκαίρι;;;:
Σαν Σήμερα (5 Ιουλίου)
  • 1821: Οι Νικόλαος Στουρνάρης, Αθανάσιος Μάνταλος και αδελφοί Λαγκαδά κηρύσσουν την Επανάσταση στην επαρχία Ασπροποτάμου στην Πίνδο.
  • 1824: Στον Μαραθώνα, 600 Έλληνες δέχονται επίθεση από 2.000 γενίτσαρους και 1.000 Τούρκους.
  • 1867: Οι πασάδες Ομέρ Μεχμέτ και Ρεσίτ εισβάλλουν στα Σφακιά και καταλαμβάνουν το ανατολικό τμήμα.
  • 1921: Πρώτη μάχη στην περιοχή Ουτς Σαράι.
  • 1942: Εκτελείται από τους Γερμανούς στην Καισαριανή ο Υποπλοίαρχος Ηλίας Καζάκος, διότι φυγάδευε Έλληνες στην Μέση Ανατολή.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved